Foto: 2021/next125-grepen-functioneel.jpg

Functionele greepkeuzes van next125

Een klein detail met een groot effect: de functionele greepkeuzes van next125.

Er is maar weinig dat het karakter van een keuken zo ingrijpend kan veranderen als het antwoord op de vraag: “Hoe moeten de kasten geopend worden?” Met of zonder greep, markant of minimalistisch - next125 biedt een veelvoud aan opties voor grepen die perfect passen bij de gewenste stijl en de individuele levenssituatie van de gebruiker.

De ontwikkeling van de keuken tot middelpunt van het thuisgevoel wordt weerspiegeld in esthetische, minimalistische oppervlaktes die de nadruk leggen op de vloeiende overgang naar het woongedeelte. Met Tip on en N-drive kunnen deuren, korven en lades simpelweg met een lichte druk van de vinger geopend worden: dat maakt een makkelijke bediening mogelijk, dit zelfs met volle handen.

Voor een huiselijke uitstraling biedt next125 bovendien de optie Single Line die de voordelen van een greeploze keuken combineert met die van een keuken met grepen: hier wordt Tip-on gebruikt voor de onderste laden en uittrekelementen, gecombineerd met een greepprofiel dat direct onder het werkblad is geïntegreerd. Het voordeel: het greepprofiel benadrukt de horizontale lijn en voorkomt dat de bovenste delen per ongeluk geopend worden doordat er tegenaan gedrukt wordt.

Een keuken met greep is nog altijd een klassieker. Makkelijk te onderhouden en praktisch in het dagelijks gebruik en tegelijkertijd van doorslaggevend belang voor het karakter van de keuken. Of het nu gaat om greeplijsten, staafgrepen of een ingefreesde variant: een keuken met grepen is makkelijk te openen, ligt ‘goed in de hand’ en kan samen met oppervlaktes die verder greeploos zijn voor een individuele aanblik zorgen.

Meer van Next125
Reacties