Een zorgeloos eindejaarsmenu met ORGALUX in de keuken

De handige kruidenhouder bewaart het overzicht.

05 December 2018

Naast de vrolijke sfeer tijdens de feestdagen, kan een uitgebreid menu klaarmaken al eens voor stress zorgen. ORGALUX maakt het deze dagen makkelijker voor je. Met hun handige lade-indelingen die passen in elke keuken schep je orde in de drukte van de eindejaarsfeesten en deze drie handige keukentools maken van je keuken dé place to party.

Spicy Sam
Spicy Sam van ORGALUX. 37 x 21,8 x 11 cm. Vanaf €169,00.

Goed gekruid met Spicy Sam

De tijd die je spendeert naar het zoeken van de juiste kruiden, kun je plots heel wat nuttiger invullen. Dankzij Spicy Sam, de kruidenhouder van Orgalux, hoef je geen nee te zeggen tegen cava én behoud je het overzicht. Kruiden vind je in een oogwenk terug. Mag ik de peper en het zout even alsjeblieft?

Orglalux

Modulaire lade-indelingen naar jouw eigen gebruiksgemak.
Steel Sally van ORGALUX. Maat afhankelijk van bestaande keukenlade. Prijs varieert tussen €59 en €409.

Handig handelen met Steel Sally

Zo mogelijk nog chaotischer dan je kruidenlade, is de lade met al je keukentools. Steel Sally koppelt structuur aan gebruiksgemak. Er is plaats voor je werkbestek, een veilige messenhouder en een foliesnijder. Gedaan met schuin scheuren van zilverpapier of vershoudfolie.

En een fijne eigenschap is dat je de inhoud van deze keukenlade volledig kunt personaliseren. Van kleur tot breedte én de indeling kies je helemaal zelf.

Orgalux bordenhouder

Bordenhouder voor een snel gedekte tafel.
Dish Daniel van ORGALUX. 16.3 x 24.7 x 17 cm. €79,00.

Tafeltje dek je met Dish Daniel

Ken je dat gevoel? Je denkt het juiste aantal borden geteld te hebben, maar je komt er toch ééntje te kort? Dat scenario behoort officieel tot de verleden tijd met Dish Daniel. Je dekt de tafel in een mum van tijd met deze verstelbare bordenhouder die je handig optilt uit de lade en in één beweging naar tafel brengt. De grootte van de houder kun je zelf instellen, afhankelijk van de grootte van het bord.

Kwaliteitsvol maatwerk in een vingerknip
Deze handige tools koop je vanaf nu op de vernieuwde website van ORGALUX met webshop. Het maatwerk dat ORGALUX aanbiedt ligt zo met enkele clicks in je keukenlade. De website is helemaal opgefrist om jouw handige lade-indelingen intuïtief te bestellen. De indelingen zijn zo ontworpen dat je er verschillende kanten mee uit kan. Alles is eenvoudig te installeren, zonder nog te moeten zagen, snijden of schroeven en past in elke keuken.

www.orgalux.com