Dubbel handig

Brabantia introduceert TASTY+ keukenhulpjes 

21 Maart 2019

Maak ruimte in je keuken met het slimme keukengerei uit Brabantia’s Tasty+ collectie – een totaal nieuwe serie van haast 70 keukenhulpjes van hoge kwaliteit in fijne kleurtjes. Van lepels en spatels tot openers en zelfs een knoflookpers in lekker geel, pittig rood, frisgroen, stijlvol grijs en snoeperig roze. Veel van deze keukengadgets kunnen twee dingen en dat scheelt dus tijd, ruimte én afwas. Een groot pluspunt.

Dubbel handig

Het grootste pluspunt van TASTY+? Veel van de keukengereedschappen kunnen twee klusjes aan, en dat scheelt tijd, ruimte en afwas. Er is bijvoorbeeld een soeplepel waarmee je ook kunt schrapen, een spatel met ingebouwde vork, een taartschep met een snijrandje en een schuimspaan annex pollepel. En wat dacht je van een spaghettilepel met maatgat om de perfecte porties mee af te meten? Of de stamper die je ook als lepel kunt gebruiken? Of de kaasschaaf annex rasp? Keukenhulpjes die er geweldig uitzien en geweldig werken, waarmee eten koken net zo leuk wordt als proeven.

Super setje

Hou je van keukengereedschap, maar heb je net te weinig ruimte? Met de TASTY+ set los je al je keukenproblemen op! Vier keukenhulpjes, of eigenlijk –redders, die alle klussen aankunnen mét een houder om ze in op te bergen. Je favoriete keukengerei altijd onder handbereik. Dat is nog eens een leuk cadeautje voor jezelf of iemand anders. De TASTY+ collectie is verkrijgbaar vanaf april 2019 en heeft een garantie van maar liefst 5 jaar.

Tara Kusters, Category Manager Food Enjoyment: “Niemand wil laden vol met keukenspullen. Maar je wilt ook niet bij de buren om een stamper vragen. TASTY+ keukenhulpjes kunnen twee dingen, dat scheelt de helft aan spullen en tijd!”

Reacties