Terrazzo-look: Evora Quartz Hydra

Wat de keukenvoorspellingen zijn voor 2019? 

10 Februari 2019

Terrazzo! Maar dan net even anders dan we gewend zijn, want er is meer variatie in kleur en structuur. Jammer dat terrazzo wat meer onderhoud nodig heeft … De oplossing? Een lookalike van composietsteen. Dat hoeft niet meer geïmpregneerd te worden en is ook bestand tegen zuren.

Evora Quartz Hydra

Evora Quartz Hydra (composietsteen) is een subtiele grijstint met een fijne terrazzostructuur. Eigenlijk net zo trendy als tijdloos, precies zoals je verwacht van een oud materiaal als terrazzo. Het past dan ook in bijna elke keuken. Verkrijgbaar bij Dekker Zevenhuizen!

Spectaculaire en voordelige kleuren composietsteen

Evora Quartz® bestaat overwegend uit kwarts, net als graniet. Het voordeel van composietsteen zit ‘m in de toevoeging van bindmiddel en pigment. Daardoor is het blad niet poreus, goed bestand tegen zuren en heel duurzaam. En er zijn veel meer kleuren mogelijk. Dat is wat Dekker Zevenhuizen met zijn nieuwe collectie weer eens laat zien! Smart collectie De nieuwe Smart collectie is voor iedere keuken en elk budget, is dat niet Smart? Deze slimme composietsteenserie maakt het prijsverschil met laminaat wel heel erg klein! De Smart collectie telt direct al 8 kleuren composietsteen. Hydra springt er echt uit; een terrazzolook met een licht nostalgisch tintje, maar die helemaal van nu is.

Bron: Dekker Zevenhuizen

Uitgesproken kleuren

Natuurlijk zijn er ook meer spraakmakende kleuren composietsteen. Zoals de 4 nieuwste kleuren. Metallico is lichtgrijs met lichte en donkere grijsschakeringen, Solaro is een antracietkleur met een subtiele maar levendige oppervlakstructuur. Beide hebben een spraakmakende monumentale uitstraling. De Raw Graphite is stoer maar charmant; een grijze maar vriendelijke betonkleur die door de structuur een zachte uitstraling krijgt. De Brilliante is een zwarte composietsteen met een subtiele marmerlook en een kleine glittering voor wat meer diepte.