Roestvrijstalen werkblad

Franke introduceert 4mm roestvrijstalen werkblad voor de moderne keuken.

Roestvrijstalen werkblad Franke

In de professionele restaurantkeuken zijn ze al jaren standaard: roestvrijstalen werkbladen. Franke Kitchen Systems breidt haar assortiment uit met op maat gemaakte 4mm massief roestvrijstalen werkbladen. Zo kunnen ook hobbykoks een roestvrijstalen werkblad in hun keuken plaatsen dat helemaal voldoet aan hun voorkeuren.

Roestvrijstalen werkbladen zijn populair vanwege hun duurzaamheid en hygiëne. Met hun strakke uiterlijk en mat glanzende oppervlak passen ze bovendien perfect in de moderne, stijlvolle keuken. Ideaal voor kookliefhebbers die op zoek zijn naar een professioneel werkblad voor de thuiskeuken.

Voor de moderne, nieuwe Franke werkbladen wordt een sterke en duurzame 4mm roestvrijstalen plaat gebruikt. De zichtbare zijde kan geleverd worden in geborsteld of orbitaal geslepen oppervlak. De spoelbakvarianten worden direct in het werkblad ingelast waardoor er geen naden ontstaan waarin vuil zich kan ophopen. Het werkblad wordt op maat gemaakt en is dus voorzien van de juiste uitsparingen voor kookzones en andere toepassingen. Zo ontwerp je jouw ideale keuken, met uniek werkblad.

Toepassingen werkblad Franke

Om de keuken nog meer een eigen ontwerp te maken, is het mogelijk om verschillende spoelbakmodellen in te lassen in het werkblad. De nieuwe spoelbak Bolero Plus of de Kubus spoelbak kunnen naadloos worden geplaatst in het 4mm werkblad. Door de afwerking met een kleine radius, is deze zeer hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Om het helemaal af te maken kunnen spoelbakken worden geleverd met het nieuwe “Easy Touch” druk waste systeem. Dit systeem is vergelijkbaar met dat van een balpen: de afvoer is open als de knop is ingedrukt.

Een ander belangrijke toevoeging aan de 4 mm maatwerk bladen zijn de kook oplossingen. Zoals daar zijn de vlak geintegreerde branders, leverbaar in een 7-tal verschillende opstellingen, en inductie kookplaten.

Naast de kook-oplossingen is het ook mogelijk om opbergsystemen in te bouwen in het werkblad. In de S-box kun je bijvoorbeeld gemakkelijk keukenmessen opbergen, of je kunt het als kruidenrek gebruiken. Hij is ook beschikbaar als powerbox met drie stopcontacten. Altijd handig voor de extra keukenapparaten op het aanrecht. De S-box is volledig weggewerkt in het werkblad.

Frans Colen, Marketing & Communicatie Manager bij Franke Nederland: 'Met de toevoeging van deze werkbladen kunnen ook thuiskoks het gevoel van een restaurantkeuken ervaren. Steeds vaker zijn kookliefhebbers op zoek naar professionele apparatuur voor in huis, de 4mm roestvrijstalen werkbladen passen perfect in deze trend.'

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website www.franke.nl