Roestvrijstaal zit in het DNA van Franke

De prachtige roestvrijstalen werkbladen van Franke zijn mooi en duurzaam en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

21 November 2019

Door de combinatie van uitzonderlijke kwaliteit en uitstekende esthetiek passen ze perfect in elke keuken en kunnen ze nauwkeurig worden aangepast aan jouw exacte behoeften.

Innovatief en inspirerend - Franke roestvrijstalen maatwerkbladen kunnen op zoveel manieren worden gepersonaliseerd. De keuze in verschillende afwerkingen voegen een extra dimensie toe aan de uitstraling van het werkblad. Van conventioneel roestvrijstaal zoals wij dat kennen, tot de Franke-exclusieve PearlFinish, er is een finish voor elke stijl. Rust je keuken uit met jouw favoriete mengkraan uit de uitgebreide collectie of ga voor nog meer gemak en kies voor een multi-water kraan. Met een hoogwaardige Franke spoelbak creëer je een hygiënisch en minimalistisch geheel. Afhankelijk van de spoelbakkeuze kun je stijlvolle en functionele extra’s toevoegen, zoals een rolmat of een snijplank, om je werkblad nog verder te personaliseren.

Robuust en duurzaam

Franke RVS werkbladen bevatten 80% gerecycled materiaal. Daarnaast zijn de werkbladen zelf 100% recyclebaar en zeer hygiënisch. Het naadloos RVS werkblad is gemakkelijk schoon te maken en voorkomt dat bacteriën zich hechten aan het oppervlak. Daarnaast biedt massief RVS de mogelijkheid om de spoelbak zeer strak in te lassen, waardoor deze een perfect geheel vormt met het werkblad. Elegant, functioneel en innovatief, alles wat je zou willen van een werkblad.

Passie voor roestvrijstaal

Franke is ‘s werelds toonaangevende roestvrijstalen werkbladenfabrikant. Bekend om het onmiskenbare oog voor design en kwaliteit, combineert Franke de beste materialen met moderne productietechnieken.

Al sinds 1960 worden werkbladen geproduceerd die voldoen aan de hoogste normen qua ontwerp en kwaliteit. Werkbladen zijn een integraal onderdeel van elke keuken - het biedt jou de ruimte die je nodig hebt om elke maaltijd met zorg en gemak te bereiden. En wanneer je voor Franke kiest, kun je die ruimte perfect aanpassen aan jouw behoeften.

Bezoek voor meer informatie onze website: www.franke.nl

Reacties