Foto: 2016/cosentino-dekton-trilium.jpg

Trilium, de eerste ecologische Dekton® referentie

Cosentino Group heeft met Trilium de eerste gerecyclede en milieuvriendelijke kleur ontworpen voor zijn innoverende ultracompacte Dekton® oppervlak.

Met Trilium is het gelukt om de beste technische en esthetische prestaties te combineren met een ware ecologische factor.

Dekton® Trilium hergebruikt in zijn samenstelling stoffen en elementen afkomstig van de eigen materiaalproductie en draagt zo bij aan de duurzaamheid van het milieu.

Dekton® Trilium, geïnspireerd door de uitstraling van geoxideerd staal, bestaat uit een mix van vulkanische kleuren, grijs en diepzwart die een zeer realistisch verroest effect creëren waarin aantrekkelijke contrasten van lichte en donkere tinten een voorname rol spelen. Dankzij het metallic effect wordt bereikt dat het oppervlak een subtiele, verfijnde textuur heeft en buitengewoon zacht en aangenaam aanvoelt.

Trilium maakt deel uit van de Tech Collection van Dekton®, een kleurenlijn die ontwerpers en architecten uit de hele wereld moderne en functionele mogelijkheden biedt. Andere kleuren van de Tech collectie zijn onder andere Keranium, Kadum, Strato, Keon en Blanc Concrete.

Meer informatie: Cosentino of Dekton.

Publicatiedatum: 27 april 2016

Reacties