Foto: Cosentino-Vortium-Dinux-keukenwerkbladen

Silestone® Vortium en Dinux keukenwerkbladen

Vortium en Dinux keukenwerkbladen: nieuwe Silestone® kleuren in aardse tinten

Silestone® Vortium en Dinux keukenwerkbladen.

Cosentino Group, wereldleider op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van kwartsoppervlakken en andere soorten natuursteen, introduceert in haar succesvolle NEBULA serie twee warme nieuwe kleuren die volledig aansluiten op de huidige trend naar warmte en gezelligheid in huis: Silestone® Vortium en Dinux.

Vortium
Vortium is een licht roomkleurig oppervlak dat warme tinten bevat. De gedefinieerde aderen en kleine stukjes glas geven diepte en volume aan het oppervlak. Deze kleur geeft elegantie en een onderscheidende stijl aan het werkblad.

Dinux
Dinux bestaat uit zeer intense warme grijstinten en subtiele stukjes spiegelglas die het materiaal tot leven brengen. De unieke kleur en samenstelling geeft persoonlijkheid aan het werkblad.

Silestone® Vortium en Dinux zijn beschikbaar in een gepolijste en suède afwerking en zijn verkrijgbaar in platen met 3 diktes: 1,2 / 2 en 3 cm. De bruto plaatafmeting van beide kleuren is 325x159cm (Jumbo). Deze royale afmeting is uniek in de markt.

Dankzij het design en de functionele eigenschappen is Silestone® toepasbaar in alle ruimtes in huis. Van (keuken)werkbladen en badkamerafdekkingen tot vloeren, trappen, vensterbanken en andere interieurtoepassingen.

Silestone® geeft 10 jaar garantie op het materiaal voor keukenwerkbladen.

Meer informatie: www.cosentino-group.net

Publicatiedatum: 11 februari 2013

Vortium en Dinux keukenwerkbladen: nieuwe Silestone® kleuren in aardse tinten.
Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties