Foto: 278631

Silestone® Arden Blue

Silestone®, wereldleider in kwartsoppervlakken, lanceert de nieuwe Silestone® kleur Arden Blue.

Silestone®, wereldleider in kwartsoppervlakken, lanceert de nieuwe Silestone® kleur Arden Blue.

Door de combinatie van aderen en korrels van verschillende groottes doet deze kleur zeer realistisch aan en heeft het een mooie diepte. Deze warme kleur laat zich gemakkelijk combineren met andere materialen en biedt inspiratie voor diverse binnentoepassingen.

 

Arden Blue, geïnspireerd op de Belgische blauwe hardsteen, is een kleur die kan wedijveren met de schoonheid van natuursteen gecombineerd met de voordelen van Silestone® kwarts: onderhoudsvriendelijk, duurzaam en voorzien van een exclusieve hygiënische bescherming. Door middel van de nieuwste technologie met ‘zilverdeeltjes', ontstaat er een effectieve bescherming tegen de verspreiding van een breed scala aan bacteriën en schimmels. Dit maakt Silestone® het ideale materiaal voor keukens en badkamers.

Silestone® Arden Blue is beschikbaar in een gepolijste, volcano en leather-afwerking en is verkrijgbaar in platen met 3 diktes; 1,2 / 2 en 3 cm en in twee bruto plaatafmetingen: 304x138cm en 325x159cm (Jumbo). Deze royale afmetingen zijn uniek in de markt.

Silestone® geeft 10 jaar garantie op het materiaal voor keukenwerkbladen.

Publicatiedatum: 24 januari 2012

Meer informatie: www.silestone.nl

Reacties