Foto: 2016/dekton-XGloss-Tundra-Cosentino.jpg

Dekton® XGloss Tundra: geraffineerde marmerlook

Bij Tundra komen visioenen van een uitgestrekte bevroren vlakte naar boven, doorkruist met slingerende stroompjes.

Dit gevoel wordt weergegeven in Dekton® XGloss Tundra die opvalt door de helder witte ondergrond met geraffineerde grijze aders die samen een prachtig patroon vormen. Een high-tech ultracompact oppervlak met een schitterende kristalglans en een unieke marmerlook.

Tundra is geïnspireerd op natuurlijke marmers. De bijzondere aderstructuur, de authentieke uitstraling, de schitterende glans en de subtiel gemarkeerde witte ondergrond verwijzen naar de meest luxe marmers uit de natuur. Tundra staat synoniem aan oneindig raffinement.

Deze nieuwe kleur heeft alle eigenschappen van Dekton® XGloss die, verkregen door middel van een geavanceerd Nano technologisch proces en een mechanisch polijstproces, een oogverblindende en kristalheldere glans biedt, maar ook hoge hardheids- en weerstandsniveaus heeft. Hierdoor heeft Dekton® XGloss niet alleen een extreme glans maar ook waterafstotende eigenschappen waarmee het oppervlak buitengewoon goed bestand is tegen vlekken. Daarbij is het bestand tegen ultraviolette stralen, slijtage, vlekken en thermische schokken. Hierdoor is Dekton® het perfecte materiaal voor zowel toepassingen binnen- en buitenshuis: gevels, werkbladen voor in de keuken of badkamer, vloeren, trappen of elk ander soort bekleding.

Dekton® kan bovendien worden vervaardigd in grote platen van maximaal 144 cm x 320 cm en met diktes van 20 mm, 12 mm en 8 mm, voor de meest uiteenlopende architectonische projecten. Dekton® by Cosentino blijft de beste bondgenoot voor ontwerpers en architecten uit de hele wereld.

Meer informatie: Cosentino

Reacties