Dekton Cosentino: keukenblad van beton

27 Mei 2014

Keukenblad Dekton Cosentino van bikkelhard beton.


De toepassing van de betonlook is booming in het ontwerp van menig architect. Niet vreemd, want het is een uitstekend palet voor het realiseren van een industrieel ontwerp.

Ook voor gebruik in keukens is de betonlook groeiend aan populariteit. Alleen wil de veeleisende hobbykok wel een keukenblad dat gemakkelijk in onderhoud is. De nieuwe kleur Strato uit de Dekton collectie van Cosentino is direct geïnspireerd op beton en biedt een werkblad met een stedelijk karakter dat stads aanvoelt.

Beton keukenblad

Strato combineert het stoere en robuuste karakter van beton met de hoogwaardige eigenschappen van Dekton. Het materiaal heeft een hoge kras, -en vlekbestendigheid en een goede vuur- en hittebestendigheid. Wel zo praktisch in de keuken. Liever een buitenkeuken? Geen probleem: dankzij de hoge UV-bestendigheid en hoge slijtvastheid kan het materiaal ook prima buiten toegepast worden. Daarbij is Dekton ook bestand tegen vorst en dooi, dus ook in het Nederlandse klimaat kan het tegen een stootje.

Met Dekton Strato kunnen creatieve ontwerpen worden gerealiseerd. Denk hierbij aan een keukenblad of kookeiland voor binnen- of buitenkeukens maar ook wanden en vloeren en zelfs gevels kunnen in Dekton worden uitgevoerd. Het materiaal is beschikbaar in drie diktes: 0,8 cm, 1,2 cm en 2 cm in een plaatafmeting van 320x144 cm.

Meer informatie: www.dekton.nl

Publicatiedatum: 27 mei 2014

AANBEVOLEN

Overzetwerkblad

Als uw oude keukenblad niet verwijderd kan worden ...

Decamacs werkbladen

Het assortiment Decamacs wordt sterk bepaald door ...

Tips voor je keukenblad; ga je voor graniet, composiet of hout?

Een keukenblad is verkrijgbaar in diverse material...

Sanifix reparatie werkblad

Advertentie