Keukenwerkbladen

Welk werkblad past bij uw persoonlijke keuken?

Een mooi en passend werkblad maakt uw droomkeuken compleet

Net als keukenfronten, zijn ook keukenwerkbladen in verschillende kleuren, materialen en prijsklassen verkrijgbaar. Heeft u een bepaalde keukenstijl in uw hoofd? Dan zijn er altijd meerdere werkbladen die daarbij passen. Zo past een glazen werkblad perfect in uw moderne designkeuken. Werkbladen van glas hebben een luxe uitstraling en zijn zeer prettig in gebruik omdat ze watervast en hittebestendig zijn. Maar ook een werkblad van composietsteen kan, volledig volgens uw persoonlijke smaak, een exclusieve look in uw moderne keuken creëren.

Houdt u meer van een industrieel interieur? Ook dan biedt het assortiment van Keller Keukens meerdere werkbladen die de robuuste, industriële stijl benadrukken. Wat vindt u bijvoorbeeld van een betonnen werkblad? U kunt bij Keller kiezen voor een werkblad van het materiaal lightbeton. De buitenkant is dan voorzien van echt beton, maar dit werkblad is beter verwerkbaar omdat de kern uit lichtgewicht vezelplaten bestaat. Daarnaast biedt Keller kunststof werkbladen met betonlook. Deze zijn haast niet van echt beton te onderscheiden maar wel vriendelijker voor uw portemonnee. Het stoere uiterlijk van dit werkblad maakt uw industriële keuken helemaal af.

De unieke eigenschappen van Solid surface werkbladen
Keukenwerkbladen van Solid surface zijn niet alleen mooi maar bieden ook veel praktische voordelen. Ze zijn duurzaam en volledig naadloos in vele vormen voor u op maat te maken. Bovendien kunt u kleine beschadigingen eenvoudig zelf repareren. En omdat het werkbladmateriaal in alle kleuren, dessins en vormen beschikbaar is, is er altijd een werkblad van Solid surface dat bij uw persoonlijke droomkeuken past.

Foto’s: Keller keuken Nyenborch beits honing & Marino NCS zijdeglanslak zwart