Fenix NTM werkblad

Fenix NTM is een keukenblad met een extreem mat uiterlijk.

Fenix NTM heeft een massieve uitstraling, maar voelt toch zijdezacht aan. Dankzij de onderscheidende nanotechcoating blijven er bovendien nooit vingerafdrukken achter op het bladoppervlak. En bij normaal gebruik verdwijnen kleine krasjes vanzelf!

De keuken neemt een uitgesproken plek in, is hightech en trendsettend. Net als het blad met zijn designuitstraling. Kies daarom voor een innovatief en stoer Fenix NTM keukenblad. Dat toch lekker aanvoelt.

Designkeukenblad met designafwerking
Dankzij de afwerking met de V-Groove(vouw)techniek (waardoor de rand van hetzelfde materiaal is als het blad zelf) krijgt het blad een massieve uitstraling. De rand kan 10 mm tot wel 100 mm dik zijn. De afwerking vindt plaats in onze eigen fabriek en is van hoge kwaliteit. De – voor de toplaag gebruikte – nanotechcoating zorgt dat Fenix NTM een aantal unieke eigenschappen heeft.


Praktisch in onderhoud

Bij normale verontreiniging hoeft u het blad slechts af te nemen met een sopje en na te drogen met een doek. Koffie-, thee-, wijn- en vetvlekken kunt u verwijderen met een huishouddoekje of een zachte nylonborstel, gedrenkt in een sopje van afwasmiddel. Zo nodig laat u dit enige tijd intrekken, en vervolgens spoelt u de plekken na met water. Ingetrokken plekken of vlekken van inkt, verf, nicotine of viltstift kunt u wegkrijgen met thinner of aceton. Kleine krassen die ontstaan kunt u eenvoudige wegpoetsen met een wondersponsje.

Bij aankoop van een het Fenix NTM keukenblad van Dekker Zevenhuizen ontvangt u een boekje met praktische informatie over het gebruik en onderhoud. Wilt u meer praktische informatie over de plaatsing en het onderhoud van een Fenix NTM keukenblad? Bezoek dan ook eens onze website: http://www.dekkerzevenhuizen.nl/keuken/keukenbladen/fenix/