AluSplash achterwanden

Perfecte keukenachterwand AluSplash van Dekker Zevenhuizen

AluSplash is een ideale oplossing tegen spatten. Het is natuurlijk hittebestendig, maar het is ook nog eens heel duurzaam, goed geprijsd én milieuvriendelijk. Dus helemaal van nu. Bovendien is het uitermate eenvoudig te monteren! De innovatieve, onderhoudsarme 4mm dikke AluSplash achterwanden hebben aluminium in de basis, en zijn afgewerkt met een duurzame, uv-bestendige hoogglanscoating. Perfect dus voor een achterwand.

Unieke eigenschappen van Alusplash

* veilig & hygiënisch
* gemakkelijk te reinigen
* hittebestendig
* scherp geprijsd
* hoogwaardige hoogglans coating
* snelle en eenvoudige montage
* 100% recyclebaar
* licht van gewicht

Technische omschrijving

Alusplash is een sandwichpaneel van 2 x 0,5mm dik aluminium met daartussen een vuurvertragende minerale kern. Dit samengestelde paneel voldoet aan verschillende internationale brandnormen. Hierdoor is het materiaal bij uitstek geschikt om als spatwand te worden toegepast achter en/of naast gasfornuizen en kookplaten. Het paneeloppervlak is voorzien van een duurzame, hoogglanzende en uv-bestendige transparante coating die qua uitstraling kan worden vergeleken met glas. In de productbijsluiter vindt u meer informatie.

maximale afmetingen: 410 x 150 cm
dikte: 4 mm
gewicht: 7 kg/m2

AluSplash telt 8 mooie kleuren

De collectie telt zes trendy kleuren. De Arctic White, Ocean Wave en First Frost zijn elegante witte tinten. De aarde tinten Sandy Steps, Ash Brown en Stardust Black zorgen voor meer ccontrast in de keuken.

Zie voor meer informatie: http://www.dekkerzevenhuizen.nl/alusplash