string(1) "p"

Echte koks komen met staal

Prachtige, stijlvolle en roestvrijstalen werkbladen van Franke

MEER DAN HONDERD JAAR VOL PASSIE
Franke Zwitserland is ‘s werelds toonaangevende aanrecht fabrikant. Bekend om onze toewijding op kwaliteit en ons onmiskenbare oog voor design combineren we de beste materialen met state-ofthe-art productietechnieken. 

ROESTVRIJSTAAL ZIT IN ONS DNA
Door investeringen in innovatie en technologie heeft Franke een reputatie opgebouwd als een toonaangevend merk in spoelbakken, kranen en afzuigkappen. Ons portfolio evolueerde verder in 1960 toen we roestvrijstalen werkbladen introduceerden binnen ons Franke assortiment. Sindsdien produceren we werkbladen die voldoen aan de hoogste normen qua ontwerp en kwaliteit.

Werkbladen zijn een integraal onderdeel van elke keuken - het biedt jouw de ruimte die je nodig hebt om elke maaltijd met liefde te bereiden. En wanneer je voor Franke kiest, kun je die ruimte perfect aanpassen aan jouw behoeften

PRACHTIGE, STIJLVOLLE, roestvrijstalen werkbladen
De prachtige roestvrijstalen werkbladen van Franke zijn mooi en duurzaam en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Door de combinatie van uitzonderlijke kwaliteit en uitstekende esthetiek passen ze perfect in elke keuken en kunnen ze nauwkeurig worden aangepast aan jouw exacte behoeften.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek dan ook onze website.