Decamacs Natural Acryl Stone

Decamacs Natural Acryl Stone is een solid surface materiaal, die bestaat uit zuiver acryl en natuurlijke mineralen.

Een Nederlands product van keukenwerkbladen geheel naadloos op maat gemaakt.
Met Decamacs kun je iedere maat ongeacht lengte of breedte geheel naadloos laten samenstellen en kunnen ze grote overbruggingen voor vrij hangende zitgedeeltes geheel naadloos voor je realiseren.

Kies voor een solid surface werkblad van Decamacs en geef je creativiteit de ruimte. Realiseer met Decamacs solid surface ieder ontwerp in meer dan honderd kleuren.

Exclusief zijn onze solid surface spoelbakken met geëmailleerde gietijzeren bodems in de kleuren zwart, wit of roestvrijstaal die bestand zijn tegen 300° Celsius en dus ideaal voor de toepassing van kokende waterkranen. De bodems zijn slagvast en hittebestendig. Een Decamacs keukenwerkblad is kwalitatief, duurzaam en heeft een lange levensduur.

Bij Decamacs denken ze in oplossingen en kunnen ze ieder project naar wens uitvoeren, staan ze garant voor kwaliteit en service en monteren ze de keukenwerkbladen geheel naadloos op iedere locatie in heel Nederland.

Laat vrijblijvend een gratis offerte maken en stuur je gegevens naar info@decamacs.nl of bezoek www.decamacs.nl voor een gratis brochure met verkooppunten.