Foto: Dekker-Zevenhuizen-trend-keuken-toplaminaat-1

De nieuwste kleuren maatwerk

Het maatwerkaanbod van Dekker Zevenhuizen omvat 14 materiaalsoorten - en nog veel meer mogelijkheden daarmee.

De collecties zijn weer helemaal geactualiseerd, en klaar voor 2020. We noemen de nieuwste kleuren.

TopLaminaat: praktisch en veelzijdig

Het laminaatblad is praktisch, heeft een groot kleurenpalet en kan tegen een stootje. Voor 2020 zijn er nieuwe marmerlooks (Statue Black en Statue Grey), terrazzolooks (Terrazzo Classic en Terrazzo Grey) en betonlooks (Balance).

DecorTop: niet van echt te onderscheiden

Van beton tot leisteen, van warm hout tot verroest staal: DecorTop is helemaal niet van echt te onderscheiden. Dit extra dikke laminaat met zijn exclusieve kleuren en grove voelbare structuur is een perfect alternatief voor bijvoorbeeld een houten of stenen blad! De vier nieuwste DecorTop kleuren zijn Treasure (een eyecatcher met gouden aders), Starship (een unieke combinatie van Belgisch hardsteen en terrazzo), Blend Rock (een steenrepro met lichtgrijze en lichtbruine steentjes) en Eclipse (een warme bruintint met lichte accenten).

TopCore: blad en rand één geheel

TopCore®, een 1 cm dik compactlaminaat, valt vooral op door zijn toplaag. De prints zijn mooi, en lopen zelfs door in de rand van het blad (dankzij de V-groovetechniek). De twee nieuwste kleuren zijn marmerlookalikes, Mahal en Fakir, met een levendige structuur. Een must have voor de Soft Reflections-keuken!

Fenix NTM: stoer, maar zijdezacht

Fenix NTM is een keukenblad met een extreem mat uiterlijk. Het heeft een massieve uitstraling, maar deze stoere jongen voelt zijdezacht aan. En er blijven er geen vingerafdrukken achter op het oppervlak. De collectie telt prachtige kleuren die perfect combineren in het huidige trendbeeld. Zoals Pure Brown, Night Blue en Forest Green. Statements in de keuken! Maar ook Indian Red (puur Eternal Rocks) en Feather Grey (echt Soft Reflections) zijn klaar voor wat komen gaat.

Evora Quartz: mooi en makkelijk steen

Evora Quartz bestaat overwegend uit kwarts, waaraan bindmiddel en pigmenten zijn toegevoegd. Daardoor is het blad niet poreus, goed bestand tegen huishoudelijke zuren en heel duurzaam. En er zijn veel meer kleuren mogelijk. Nieuw in de collectie zijn terrazzo- en betonlooks die zeker de keuken zullen veroveren: Naga (terrazzo met een grof zwart-witpatroon), Argus (een mooi alternatief voor wie voor zwart kiest – maar dan met een levendig patroon) en Easy Clay (een stoere, neutrale betonkleur).

Evora Ceramics: strakke uitstraling

Evora Ceramics is duurzaam, onderhoudsvrij en hitte-, vlek- én krasbestendig. Het bestaat uit kleipoeder, bindmiddel en kleurpigment, die onder hoge druk en temperatuur worden geperst. Het materiaal is daardoor erg hard, maar wel gevoeliger voor stootschade. Aan het fraaie assortiment van keramieken keukenbladen zijn maar liefst 14 kleuren toegevoegd. We zien daarin vooral veel steen- en marmerlooks.

De nieuwste kleuren zijn vanaf oktober te zien in het Dekker Trend Centre. Je kunt het bezoeken op afspraak: www.dekkertrendcentre.com.

Meer van Dekker Zevenhuizen
Reacties