Betonnen keukenblad

Dé nieuwste trend in designkeukens is het betonnen keukenblad. DNS beton is één van de weinige bedrijven in Nederland die ruime ervaring heeft met het produceren en plaatsen van betonnen keukenbladen. Bij DNS Beton in Hapert kun je terecht voor alle opmaat gemaakte betonnen keukenbladen. Zij kunnen ervoor zorgen dat jouw nieuwe betonnen keukenblad dé blikvanger van jouw nieuwe of bestaande keuken wordt.

Werkwijze

Als eerst wordt jouw keuken vakkundig opgemeten zodat het keukenblad er later perfect op past. Daarna worden jouw wensen besproken, zo zijn er verschillende diktes leverbaar en kan er dan al gekozen worden voor een betonnen spoelbak.
Ook zijn de betonnen keukenbladen leverbaar in verschillende kleuren en worden ze door DNS voorzien van een laklaag. Dankzij die laklaag is het keukenblad water- en vuilafstotend zodat het blad bij normaal gebruik geen kringvorming gaat vetronen. Uiteraard kan DNS ook een bijpassend betonnen keukenblad voor jouw kookeiland produceren, of een buitenkeuken van beton.
Doordat DNS Beton alleen maatwerk levert, is alles mogelijk!