string(1) "p"

Decamacs Naadloos Design

Decamacs kleur Alpine White.

Decamacs

Deze kleur Alpine White is neutraal, tijdloos en vlekbestendig en laat zich goed combineren in ieder design en interieur. Wit geeft je het gevoel van ruimte en het ultieme Zen gevoel. Naast diverse kleuren wit zijn er nog 90 verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen.

Prijsstelling

Een Decamacs werkblad is per definitie niet duurder dan een stenen of composieten werkblad. Decamacs Natural Acryl Stone is een composiet zo hard als steen en aangenaam in gebruik. Laat gerust een vrijblijvende offerte maken bij één van onze verkoopadressen. 

Garantie

15 JAAR GARANTIE

Decamacs Natural Acryl Stone werkbladen worden geleverd met 15 jaar fabrieksgarantie, mits de montage door ons of door een erkende vakman is uitgevoerd (vraag naar de voorwaarden) Het materiaal is duurzaam en garandeert een lange levensduur. Na langdurig gebruik kunnen Decamacs werkbladen weer vrijwel als nieuw worden hersteld. 

Onderhoud

Onderhoud van uw DECAMACS-HI-MACS werkblad
Decamacs is een uiterst hygiënisch, vuilafstotend en sterk materiaal en daardoor gemakkelijk in onderhoud. De navolgende nuttige onderhoudsrichtlijnen helpen je verder om jaren plezier te beleven in het gebruik en onderhoud van het werkblad.

Dagelijks vuil
Decamacs is een volkomen homogeen materiaal. Aangezien het geen porie?n heeft kun je het moeiteloos reinigen met een vochtige doek, een spons en een zacht reinigingsmiddel. Voor alle mat afgewerkte oppervlakken kun je zelfs gewoonweg een in de handel verkrijgbaar schuurmiddel gebruiken. Om een gelijkmatig aanzicht te behouden, gebruik je het beste van tijd tot tijd een fijn schuurmiddel of een natte spons.

Hardnekkig vuil
Er zou een verkleuring kunnen ontstaan door kleurstoffen, thee of fruitsappen. Met een bleekmiddel kan dit probleem eenvoudig worden opgelost (niet langer dan vijf minuten laten inwerken) en vervolgens reinig je het oppervlak met een in de handel verkrijgbare allesreiniger. Spoel daarna grondig met schoon water na. Matte oppervlakken kun je met een schuurmiddel behandelen. Nagellakvlekken kunnen met een niet-acetonhoudend middel verwijderd worden of behandel de vlek lichtjes met een schuurmiddel.

Zuurhoudende reinigingsmiddelen.
Vele reinigingsmiddelen bevatten zuren (bv. methyl-chloride of aceton). Deze moeten vermeden worden bij de behandeling van een Decamacs oppervlak. Mocht per ongeluk toch een dergelijk product met het materiaal in aanraking komen, spoel dan het oppervlak grondig met veel zeepwater om mogelijke verkleuring tegen te gaan.

Hete pannen en kokend water
Pannen of potten die heet van de kookplaat of uit de oven komen, mogen niet rechtstreeks op het oppervlak worden geplaatst. Gebruik hiervoor gewoonweg onderzetters. Wanneer u kokende water en overige kokende vloeistoffen in Decamacs spoelbakken gaat gieten is het beter dit met koud water te mixen. Voor het dagelijkse gebruik en de toepassing van kokende waterkranen zijn Decamacs spoelbakken geschikt, mits je het kokende water niet continu in de spoelbak laat lopen. Decamacs is echter een oersterk materiaal en kan de nodige hitte opvangen zonder direct te beschadigen. Bovendien is iedere beschadiging weer te herstellen. Dat zijn de voordelen van Decamacs. Gebruik het blad echter met voorzorg en voorkom daarmee extra reparatiekosten.

Brandvlekken
Kleine brandvlekken of nicotinesporen verwijder je eveneens probleemloos met een gewoon schuurmiddel of een schuurspons. Mocht hierdoor de gesatineerde afwerking licht mat worden, dan kun je de glans herstellen met een fijnkorrelig schuursponsje.

Scherpe voorwerpen
Decamacs weerstaat de belasting van het dagelijks keukengebruik. Puntige, scherpe voorwerpen en pannen met ruwe bodems kunnen het oppervlak beschadigen. Oppervlakkige insnijdingen of krassen kun je eenvoudig eigenhandig herstellen. Bij uitzonderlijk diepe insnijdingen of beschadigingen mag je gerust contact met ons op te nemen om het werkblad te laten repareren.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.decamacs.nl