array(1) { ["path"]=> string(53) "www.artegroep.nl/nl/keukens/assortiment/keukenbladen/" }
Partner

Arte Groep

Begonnen in december 1995 als Arte di Granito, speelde Arte in op de destijds sterk groeiende vraag naar natuurstenen aanrechtbladen. Door de verwerking van ook andere materialen, zoals composiet (Silestone by Arte) en glas is het bedrijf verder gegaan onder de naam Arte. Bovendien zijn de bedrijfsactiviteiten inmiddels uitgebreid naar andere markten: Arte in Keukens, Arte in Sanitair en Arte in Projecten.   In haar denken en handelen is Arte zich bewust van haar verantwoordelijkheden op het gebied van mens, milieu en maatschappij. Arte beschikt over een eigen fabriek van 10.500m2 gevestigd in Helmond. Het productieproces is volledig geautomatiseerd - van orderontvangst tot aflevering.  Met behulp van zeer geavanceerde - en speciaal ontworpen machines kan Arte haar producten met een nog hogere precisie en efficiency produceren. Arte is platinum partner van Cosentino, 's werelds grootste leverancier van Silestone.

MEER TONEN

ArteGlass keukenblad

ArteGlass is design pur sang. Een glazen keukenblad is verkrijgbaar in diverse glassoorten, kleuren, structuren en dessins.

ArteGlass keukenblad

ArteGlass is design pur sang en biedt mogelijkheden die tot voor kort als onrealistisch werden gezien. Los van glassoorten heeft u de keuze uit verschillende kleuren, structuren en dessins. En dat voor zowel het keukenblad als voor de achterwand van uw keuken. In combinatie met ArteGraniet of Silestone by Arte ontstaan de mooiste keukens.

Waarvoor u ook kiest, u kiest voor een technisch hoogstandje met vele voordelen. Zo zijn de bladen kras-, hitte- en vlekbestending, gemakkelijk schoon te houden en uiterst hygiënisch.

Meer lezen over
'ArteGlass keukenblad'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.