ArteEco keukenblad

ArteEco keukenblad bestaat voor 75% uit gerecycled materiaal zoals porselein, (spiegel)glas en gekristalliseerde assen. Daarnaast bestaat het uit natuurlijke materialen zoals kwarts en hars.

ArteEco: het milieuvriendelijke keukenblad

ArteEco is een product dat natuurlijke en gerecyclede materialen samen voegt om zo tot een nieuw product te komen. Het bestaat voor 75% uit gerecycled materiaal zoals porselein, (spiegel)glas en gekristalliseerde assen. Daarnaast bestaat het uit natuurlijke materialen zoals kwarts en hars. De toegevoegde hars bestaat gedeeltelijk uit maïsolie en is de natuurvriendelijkste hars die op dit moment beschikbaar is. Alle ArteEco producten zijn cradle-to-cradle gecertificeerd.


Door het gebruik van gerecyclede materialen wordt de belasting van het milieu verminderd; de gebruikte materialen krijgen een nieuwe levenscyclus en de hoeveelheid afval wordt minder. Het lijkt misschien een onbeduidende factor in het grote geheel, maar met kleine stappen openen zich nieuwe wegen naar milieuvriendelijke producten en produceren. Onderstaand treft u aan de diverse kleurmogelijkheden. Overige kleuren zijn op aanvraag leverbaar.