Arte Groep

Partner

ArteEco keukenblad

ArteEco keukenblad bestaat voor 75% uit gerecycled materiaal zoals porselein, (spiegel)glas en gekristalliseerde assen. Daarnaast bestaat het uit natuurlijke materialen zoals kwarts en hars.

ArteEco: het milieuvriendelijke keukenblad

ArteEco is een product dat natuurlijke en gerecyclede materialen samen voegt om zo tot een nieuw product te komen. Het bestaat voor 75% uit gerecycled materiaal zoals porselein, (spiegel)glas en gekristalliseerde assen. Daarnaast bestaat het uit natuurlijke materialen zoals kwarts en hars. De toegevoegde hars bestaat gedeeltelijk uit maïsolie en is de natuurvriendelijkste hars die op dit moment beschikbaar is. Alle ArteEco producten zijn cradle-to-cradle gecertificeerd.


Door het gebruik van gerecyclede materialen wordt de belasting van het milieu verminderd; de gebruikte materialen krijgen een nieuwe levenscyclus en de hoeveelheid afval wordt minder. Het lijkt misschien een onbeduidende factor in het grote geheel, maar met kleine stappen openen zich nieuwe wegen naar milieuvriendelijke producten en produceren. Onderstaand treft u aan de diverse kleurmogelijkheden. Overige kleuren zijn op aanvraag leverbaar.

MEER VAN DIT BEDRIJF

Een Dekton keukenblad

Arte presenteert het nieuwe product van Cosentino: Dekton®.  

Langer genieten van je graniet

Arte vindt het erg belangrijk dat u langdurig kunt blijven genieten va...

Het witte goud uit Toscane

Arte maatwerkleverancier van onder andere keukenbladen, heeft haar mar...