Foto: koffie-thee-servies-Point-Virgule

Zin in een heel mooi kopje koffie of thee?

Het nieuwe koffie- en theeservies van Point-Virgule is van een klassieke schoonheid. Dankzij het elegante design met reliëf zijn de kopjes wondermooi.

Prachtig bij een feestelijke brunch of als je thuis zin hebt in een stijlvol kopje koffie of thee. Zo smaakt alles net wat lekkerder. Het porseleinen servies is verkrijgbaar in de kleuren Sage Green, Cement Grey, Greyish Blue en Off-White.

French Press Cafetière

Met de nieuwe French Press Cafetière van Point-Virgule maak je heerlijk koffie. Deze manier van koffiezetten geeft je koffie extra body en textuur. Het liefst gebruik je hiervoor koffie met een grove maling. Deze laat je vier minuten trekken voordat je het filter naar beneden drukt. Je kunt zelf spelen met de dosering om zo je favoriete kopje koffie te zetten.

Theepot van glas met infuser

Nieuw van Point-Virgule is ook de theepot van glas met infuser. Hiermee maak je snel een verse pot thee. Je doet de gewenste hoeveelheid losse thee in de infuser en giet vervolgens heet water in de theepot. Na het intrekken van de thee, blijven de theeblaadjes in de infuser. De infuser is uitneembaar en makkelijk schoon te spoelen.

Dubbelwandige glazen

In de dubbelwandige glazen van Point-Virgule blijft je Latte Macchiato extra lang warm. Al je andere koffierecepten natuurlijk ook. De glazen worden handgeblazen en isoleren voortreffelijk. Ook koude dranken blijven extra lang koud. De glazen zijn gemaakt van borosilicaatglas en vaatwasserbestendig.

LivWise

De collectie van Point-Virgule is verkrijgbaar bij huishoudspeciaalzaken en webshops. Point-Virgule is een merk van LivWise. Ga voor meer informatie naar www.livwise.nl.

Adviesprijzen

- Point-Virgule porseleinen koffie- en theeservies, vanaf € 5,50 per kopje
- Point-Virgule French Press Cafetière, vanaf € 11,95
- Point-Virgule Theepot met infuser, vanaf € 18,95
- Point-Virgule set van twee dubbelwandige glazen, € 16,95

Reacties