Foto: villeroy-boch-lave-collectie

Villeroy & Boch breidt Lave collectie verder uit

Organische vormen, natuurlijk materiaal en expressieve kleuren. De Lave aardewerk collectie van Villeroy & Boch is uniek en past toch perfect bij elkaar.

Naast Gris en Bleu breidt Lave dit jaar uit met de twee nieuwe kleuren Glacé en Beige. Zo heb je nog meer mix en match mogelijkheden en kun je eindeloos combineren voor jouw eigen persoonlijke stijl. Is het bij jou ook ‘lave at first sight’?

Serviezen hoeven tegenwoordig niet meer perfect rond of vierkant te zijn, imperfecties zorgen juist voor een unieke tafelsetting. Het glazuur wordt met de hand aangebracht op het servies van Lave. Zo heeft elk bord, elke beker en elke schaal een andere textuur en kleur is daardoor uniek.


V.l.n.r. de kleuren Glacé, Beige, Bleu, Glacé, Beige, Gris.

De collectie bestaat uit drie schalen, twee borden en twee mokken in de kleuren Gris, Bleu, Glacé en Beige. Lave is vaatwasser- en magnetronbestendig en verkrijgbaar vanaf € 12,90.

Lave is onderdeel van Like by Villeroy & Boch en is te koop via o.a. vaste verkooppunten en in de Villeroy & Boch webshop. Meer inspiratie? Volg Villeroy & Boch op Facebook en Instagram.

Meer van Villeroy & Boch
Reacties