Foto: next125_trolley

Design in beweging: next125 trolley

De nieuwe next125 trolley scoort met zijn tijdloos elegante design, multifunctionele karakter en mobiliteit.

next125 lanceert een innovatief en zeer authentiek product dat beweging in de keuken brengt. De nieuwe next125 trolley scoort met zijn tijdloos elegante design, multifunctionele karakter en mobiliteit. Of u de trolley nu gebruikt als flexibele opbergen werkplek in de keuken, als bijzettafeltje voor een grote groep gasten, als elegante huisbar of als hulpje buiten op het terras bij het barbecueën: dit multifunctionele wonder past in diverse wooninrichtingen en is een ware allrounder. Op een mooie en intelligente manier past hij ook feilloos in een moderne levensstijl. De trolley overstijgt met glans zijn zuivere servicefunctie en zorgt voor een stijlvol statement.

„De keuken is tegenwoordig steeds meer een multifunctionele leefruimte. Bij het ontwikkelen van deze flexibele trolley hebben we hiermee rekening gehouden. Zijn vorm is opvallend en grafisch gezien een echt juweeltje. Ondanks het puristische, kubusvormige corpus oogt het verrijdbare keukenkastje licht en luchtig. Het contrast tussen het onyxzwarte aluminium corpus en de accessoires van eiken natuur straalt een tijdloze elegantie uit“, aldus Markus Schüller, zaakvoerder van next125.

De sympathieke keukenhulp is verkrijgbaar in drie varianten: als keuken-, serveer- en bartrolley. Het frame is bij de drie varianten hetzelfde: vier zwenkwielen die geschikt zijn voor parketvloeren en een staafgreep in onyxzwart. Dankzij de uitrusting in eiken natuur kan de gebruiker het meubelstuk helemaal aanpassen aan zijn eigen behoeften. De next125 trolley past perfect onder de next125 kooktafel, maar kan ook als mobiel keukenblok worden gebruikt.

Meer informormatie: www.next123.de

Meer van Next125
Reacties