Must-have functies voor jouw nieuwe vaatwasser

Is je vaatwasser aan vervanging toe? Ontdek de must-have functies die het schoonmaken van de vaat gemakkelijker maken!

FanDry

Het nadrogen van je vaat is verleden tijd als je kiest voor een vaatwasser met FanDry. De TurboFan in de deur haalt de vochtige lucht uit de vaatwasser terwijl koele, droge lucht de vaatwasser binnenkomt. De vochtige lucht condenseert in het ventilatiekanaal. Vervolgens wordt de droge lucht uitgeblazen en het resterende water afgevoerd. En niet te vergeten: de deur opent na het programma automatisch. Zo is de vaat niet alleen schoon maar ook extra droog. Wil je precies weten hoe FanDry werkt? Bekijk dan deze uitlegvideo.

Bekijk hier de modellen van ETNA met FanDry. 

Autodose

Vaatwassers van ETNA met Autodose besparen jouw tijd, energie én vaatwasmiddel. Vul het reservoir ongeveer één keer per maand met vloeibaar vaatwasmiddel en de vaatwasser stemt zelf de hoeveelheid vaatwasgel af op het gekozen wasprogramma. Hierdoor hoef je minder naar je vaatwasser om te kijken en verspil je geen onnodige hoeveelheden vaatwasmiddel.

Bekijk de modellen met Autodose hier.

Intensieve zone 

Om vuile ovenschalen of pannen blinkend schoon te krijgen, beschikken modellen van ETNA over een intensieve zone. De intensieve zone met dubbele sprayarm zorgt ervoor dat zeer bevuilde ovenschalen of pannen grondig gereinigd worden. Met als resultaat: een extra schone vaat! De intensieve zone bevindt zich aan de achterzijde van de onderste korf. 

 

ETNA heeft een breed assortiment vrijstaande en geïntegreerde vaatwassers. Benieuwd welke ETNA het beste jou past? Bekijk hier alle vaatwassers van ETNA.