Foto: press_2013//Smeg-Victoria-fornuis.jpg

Victoria fornuis van Smeg

Groots in design én in gebruik; het nieuwe Victoria fornuis van Smeg

Victoria fornuis van Smeg.

Ontdek de liefde voor detail en de passie voor traditie in het nieuwe Victoria fornuis van Smeg, producent van keukenapparatuur sinds 1948. Het 110 cm brede Victoria fornuis combineert de laatste technologie met tijdloos klassiek design. Het TR4110-fornuis is voorzien van maar liefst 3 ovens (2 multifunctionele ovens en 1 grilloven) en heeft een gaskookplaat met 7 branders.

De bijzonder vormgegeven multifunctionele ovens met klassieke handgreep openen zijdelings, voor optimaal gebruiksgemak en comfort. Beide multifunctionele ovens hebben een netto inhoud van 63 liter met maar liefst 4 kookniveaus en zijn voorzien van telescopische geleiders. De grilloven heeft een netto inhoud van 36 liter en 2 kookniveaus. Daarnaast beschikt dit nostalgische fornuis over een opberglade.

De kookplaat is voorzien van 7 gasbranders, waaronder een grote wokbrander van 4,20 kW. De vangschaal bestaat uit één geheel, waardoor de kookplaat eenvoudig te onderhouden is. Bij het fornuis wordt tevens standaard een tepanyaki grillplaat geleverd; ideaal voor het bakken van vlees, vis en groente.

Een exclusief uiterlijk, uitmuntende kwaliteit en onmiskenbaar design maken dit Victoria fornuis uniek. Beschikbaar in crème/zwart (TR4110P) en geheel zwart (TR4110BL).

Meer informatie: www.smeg.nl

Publicatiedatum: 4 februari 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties