Foto: /266593.jpeg

Het ultieme kookcomfort van Bosch

Koken is veel meer dan een maaltijd bereiden. Koken is een creatieve en expressieve manier om iets heel persoonlijks te creëren.

Koken is veel meer dan een maaltijd bereiden. Koken is een creatieve en expressieve manier om iets heel persoonlijks te creëren.

Wie kookt, laat iets van zichzelf zien. Met een eigenzinnige, karakteristieke rangecooker van Bosch haalt men een echte persoonlijkheid in de keuken. Het nieuwe assortiment rangecookers bestaat uit zes fornuizen.

 

Bosch rangecookers
De Bosch-serie kent drie verschillende fornuizen, ieder met een breedte van 90 cm. Het herkenbare, robuuste design van Bosch komt onder meer naar voren in de stoere handgrepen en bedieningsknoppen. Twee modellen hebben een grote oven van 94 liter. Het derde model biedt een gedeelde ovenruimte om tegelijkertijd ovengerechten te kunnen bereiden met uiteenlopende bereidingstijden en –temperaturen.

Bosch-Solitaire rangecookers
De drie Bosch-Solitaire fornuizen worden gekenmerkt door hun riante afmetingen. Naast een model van 90 cm breed zijn er fornuizen van 100 cm breed en 120 cm breed. Het 100 cm brede fornuis combineert een oven met 56 liter binnenruimte met een (iets) kleinere oven van 30 liter. Het fornuis van 120 cm breed is de overtreffende trap: een oven met een inhoud van 30 liter plus een oven van maar liefst 75 liter. Daarnaast beschikt ieder fornuis over een krachtige wokbrander en een roestvrijstalen fry-topplaat voor bijvoorbeeld Teppan Yaki bereidingen.

Publicatiedatum: 19 mei 2011
Meer informatie: www.bosch-home.nl

Reacties