Foto: press_2013//Falcon-Kitchener-fornuis.jpg

Falcon vernieuwt Kitchener fornuis

Falcon biedt nu een vernieuwde, aantrekkelijk geprijsde versie van het fornuis: de Falcon Kitchener.

Falcon biedt nu een vernieuwde en aantrekkelijk geprijsde versie van het fornuis om het merk toegankelijk te maken voor een breder publiek: de Falcon Kitchener.

Dit fornuis biedt een interessante prijs-kwaliteitverhouding zonder enige concessies te doen op het gebied van de bekende Falcon kwaliteitskenmerken.

Sinds 1830 blinkt de Engelse fabrikant van fornuizen uit door haar expertise en materiaalkeuze. Deze nieuwe modellen worden in dezelfde fabriek in het Verenigd Koninkrijk vervaardigd als de high-end modellen van Falcon, het materiaal is 95% recyclebaar en hebben energieklasse A.

Falcon kan haar producten toegankelijker maken door onder andere het aantal accessoires te verminderen. Ook het grotere productievolume maakt het mogelijk de kostprijs te verlagen voor de consument.

Falcon Kitchener fornuis

De Falcon Kitchener, al 182 jaar het flagship model van het merk, is in het nieuw gestoken. Strakke lijnen, sobere kleuren… de Kitchener biedt een puur en elegant design.

Ook kan het fornuis een vintage touch geven aan een keuken, zonder twijfel dankzij het rijke verleden van het model. De Falcon Kitchener beschikt over 2 ovens, 5 gaskookpitten en een kleine grill oven.

- Adviesverkooprijs: vanaf 2195 euro 
- Afmetingen: bestaat in 90 cm, 100 cm en 110 cm
- Kleuren: zwart, crème, ivoor en inox

Meer informatie: www.falcon-nederland.com

Publicatiedatum: 25 mei 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties