Partner

Kitchentech BV

Kitchentech BV is de specialist voor kook- en keukenapparatuur. Het fornuis als middelpunt van uw keuken. Als exclusief importeur en distributeur van Bertazzoni en La Germania werkt Kitchentech intensief samen met één van de oudste fabrikanten van Europa. Sinds 1882 heeft Bertazzoni zich ontwikkeld tot een zeer innovatieve en moderne producent.

De specialisatie in kookapparatuur en de sterke culinaire achtergrond resulteren in kwalitatief hoogstaande fornuizen, ovens en kookplaten met tijdloos design en verfijnde afwerking. Bij Kitchentech zijn we trots op de samenwerking met deze mooie merken.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht bertazzonishop.nl

Master serie fornuis

Bertazzoni fornuizen sinds 1882. Master serie 90 cm. fornuis dubbele oven.

Bertazzoni fornuis

- 6 messing branders, 220-5000 Watt
- Zware gietijzeren pandragers
- Unieke Bertazzoni 5,0 kW wokbrander met messing logo
- Oven links: elektrisch multifunctie, 9 functies
- Oven rechts: elektrisch conventioneel met grill
- Oveninhoud: Links 59 liter. Rechts 38 liter
- Extra zware ovenroosters
- Aansluitwaarde: 4,4 kW
- Energieklasse A
- Verkrijgbaar in roestvrijstaal en 3 matte kleuren (meerprijs)
- 5 jaar garantie

Bertazzoni

Genoemd naar de oprichter Francesco Bertazzoni. In Guastalla, het hart van Emilia-Romagna, is het in 1882 begonnen. Hier bouwde Francesco zijn eerste fornuis. Toen nog houtgestookt. Een fascinerende familiegeschiedenis.

Bertazzoni is één van de oudste fabrikanten van Europa en beschikt over uiterst moderne productiefaciliteiten en maakt gebruik van industriële toepassingen uit de autoindustrie. Hoewel 100% Italiaans is Bertazzoni zeer internationaal georiënteerd. De fornuizen, ovens, kookplaten en andere producten worden naar ruim 40 landen wereldwijd geëxporteerd.

Kitchentech BV beschikt over een fabriekshowroom in Velp. Hier kunt u op afspraak de fornuizen bewonderen. Dit kan uiteraard ook bij de dealers.

Meer lezen over
'Master serie fornuis'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.