De STEEL Mistral

Schitterende combinatie van een oven, inductiekookplaat én kookveldafzuiging

De STEEL Mistral is het eerste fornuis ter wereld, waarin een oven, inductiekookplaat en kookveldafzuiging gecombineerd wordt.

De borstelloze high-performance motor, heeft een afzuigcapaciteit van 700m3/per uur verdeeld over vier standen met een maximaal geluidsniveau van slechts 63dB. Hierdoor worden kookluchten, zeer effectief en geruisloos afgezogen.

De FLEXzone inductietechniek, laat zich vanzelfsprekend bedienen door oerdegelijke massief stalen bedieningsknoppen, welke vanzelfsprekend aan de voorzijde van het fornuis zijn geplaatst. Deze zijn niet alleen gemakkelijk bij het bedienen van de inductie zones, maar zorgen tevens voor meer ruimte op het inductiekookveld.

De Mistral is standaard voorzien van koolstoffilters, geschikt voor plasma techniek en luchtafvoer rechtstreeks naar buiten.

De multifunctionele hetelucht oven heeft een netto capaciteit van 91 liter en is uitgerust met de nieuwe en gepatenteerde INNVENT-ventilatietechniek. Twee ventilatoren draaien in tegenovergestelde richting, wat zorgt voor de perfecte heteluchtverdeling over de gehele oppervlakte op alle niveaus.

De oven heeft een maximaal temperatuurbereik van 315°C.
Het full color TFT scherm, is eveneens middels bedieningsknoppen electronisch instelbaar en weergeeft indien gewenst de kerntemperatuur van het gerecht.
De soft-close deurscharnieren zorgen voor een geruisloze deursluiting.

Meer informatie
Ga voor meer informatie naar de website van Steel en/of volg ons op Facebook.