string(1) "a"

ALL Black 100 triple pizza/brood oven van STEEL

De ALL Black 100 triple pizza/brood oven van STEEL, is zowel qua looks maar zeker ook met zijn prestaties uniek!

26 April 2021

Het fornuis is voorzien van drie volwaardige ovens, waarvan één pizza/brood bakoven, welke een maximale temperatuur bereikt van 315°C. Door de geïntegreerde pizzasteen in de bodem van de ovenruimte in combinatie met de hoge temperatuur, bak je in minder dan 4 minuten je eigen verse pizza. Maar natuurlijk een heerlijke focaccia of heerlijk desembrood, bereid je hier ook perfect in.

Verder is het fornuis voorzien van tweede conventionele oven en een multifunctionele hetelucht oven, welke eveneens is voorzien van boven en onder warmte. Met recht dus, drie volwaardige ovens, waarmee je sterwaardig kunt bakken!

 

Solid doors vervaardigd van extra dik staal en sterke mate poedercoating geven dit fornuis een super strakke uitstraling! Alle deuren zijn voorzien van soft-close scharnieren, dus een oven deur klapt nooit meer hard dicht.

De inductietechniek is op basis van 5 inductiezones, waarvan twee FLEXzones met een gekoppeld vermogen van 4kW. Ideaal voor het betere grill werk op de teppanyaki of grill-top.

 

Het fornuis is ook verkrijgbaar met krachtige gasbranders en in de RVS uitvoering.

Model zoals afgebeeld, heeft type nr. EQ10FFF-5FI NF en een gemiddelde winkelprijs incl. btw. van € 6.499,-

Bekijk meer: www.steel-cucine.com

Meer van STEEL
Reacties