Foto: Falmec_Shelf

Falmec’s thema tijdens EuroCucina: ‘Beyond the Shape’

Hiermee legt de fabrikant van afzuigkappen de nadruk op de revolutionaire ontwikkelingen in keukenventilatietechnologie die zij de laatste jaren hebben doorgevoerd.

17 April 2024

Falmec’s thema tijdens EuroCucina: ‘Beyond the Shape’ Het thema van Falmec tijdens de komende EuroCucina in Milaan is ‘Beyond the Shape’. Hiermee legt de fabrikant van afzuigkappen de nadruk op de revolutionaire ontwikkelingen in keukenventilatietechnologie die zij de laatste jaren hebben doorgevoerd. Falmec’s innovatie biedt een geïntegreerde oplossing die niet alleen de luchtzuiverheid verbetert, maar ook naadloos opgaat in het moderne keukendesign, waardoor de aanwezigheid van de technologie vrijwel onzichtbaar is.

Deze innovatieve oplossing gaat verder dan traditionele ontwerpen door niet alleen te focussen op esthetiek, maar ook op functionaliteit. Het systeem is ontworpen om de architectuur van hedendaagse leefruimtes te verrijken en biedt ongeëvenaarde creatieve mogelijkheden voor architecten en ontwerpers. Het kenmerkende 'Hi-tech hart' van het systeem, dat volledig is geïntegreerd binnen zowel het kookgebied als de gehele keuken, combineert uitmuntende zuigkracht met baanbrekende technologie.

Falmec heeft met de lancering van het Elements-assortiment een nieuwe standaard in de markt gezet en zet deze trend voort met de nieuwe introducties tijdens EuroCucina 2024. De kernmissie van het bedrijf blijft consistent: het verbeteren van de keukenomgeving door innovatieve oplossingen die niet alleen gezonder zijn, maar ook dagelijks comfort verhogen.

Meer van Falmec
Reacties