Foto: Bora_verlichting

BORA verlichting – Minimalistisch design en maximaal licht.

Met BORA Horizon en BORA Stars breidt het bedrijf zijn assortiment premium inbouwkeukenapparatuur uit met verlichting.

17 December 2023

Of het nu boven het werkblad, het kookveld of de eettafel is - verschillende versies van de horizontale BORA Horizon hanglamp en de verticale BORA Stars hanglamp zorgen in elke situatie voor het perfecte licht en passen harmonieus en elegant in het totaalbeeld van de keuken. Beide lampen zijn verkrijgbaar in drie kleuren.

Goede verlichting speelt een essentiële rol in de keuken: Het zorgt voor optimale belichting tijdens het koken en een aangename sfeer tijdens het eten. Factoren zoals oriëntatie, lichtkleur en lichtintensiteit hebben een directe invloed op de sfeer in de ruimte en dus op ons welzijn. Helderheid en lichtkleuren beïnvloeden ons eetgedrag en onze stemming: neutraal wit licht vrolijkt ons op in de ochtend, warm wit licht heeft een kalmerend effect. De BORA verlichting zorgt, dankzij de verschillende varianten en instelmogelijkheden, voor de optimale sfeer in elke situatie.

BORA Horizon – Directe en indirecte slimme verlichting.

Als compacte twee-in-éénverlichting met de hoogste lichtkwaliteit is de lineaire hanglamp BORA Horizon geschikt als indirecte sfeerverlichting boven de eettafel, maar ook als directe lichtbron boven het kookveld. De indirecte sfeerverlichting en de directe verlichting kunnen onafhankelijk van elkaar worden geregeld. De lichttemperatuur kan in vijf stappen worden gewijzigd, van koudwit tot warmwit, en de verlichting kan traploos worden gedimd, wat zorgt voor een prettige sfeer in de keuken.

BORA Horizon is in de hoogte zonder gereedschap verstelbaar: bij de variant 'Fix' kan de hoogte worden aangepast via de koordstoppers in de plafondbehuizing en bij de variant 'Move' direct via de lamp, zodat je de hoogte van de verlichting kunt aanpassen aan de situatie in de kook- en eetruimte.

BORA Horizon beschikt over vier functies die eenvoudig en gebruiksvriendelijk te bedienen zijn met gebaren: Licht aan/uit, licht dimmen, kleurtemperatuur veranderen en de lichtbron ontkoppelen voor directe of indirecte verlichting. De lamp is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: elegant zwart, rustgevend mosgroen en roségoud.

BORA Stars – Afzonderlijk en als ensemble, mooi verlicht voor een sterrenkeuken.

De BORA Stars verticale hanglamp past zich dankzij het variabele systeem aan elke ruimte aan en creëert een bijzondere sfeer. De nieuwe lamp is verkrijgbaar als enkele lamp in een opbouw- of inbouwvariant, of met drie lampen samen groepeerbaar. De hoogwaardige hanglampen BORA Stars, in de kleuren zwart, mosgroen en roségoud, zweven boven het werkblad, het kookveld of de eettafel, en voegen zich heel ontspannen en elegant in het totaalbeeld van de keuken.

bora.com

Reacties