Foto: Bora

BORA is ‘More than cooking’ en presenteert een flinke uitbreiding van het assortiment

Met het motto 'More than cooking' gaat het bedrijf een beslissende stap verder

04 Oktober 2023

Dankzij de kookveldafzuigsystemen heeft BORA het einde van de afzuigkap ingeluid en een revolutie teweeggebracht in de keuken. Met het motto 'More than cooking' gaat het bedrijf een beslissende stap verder: na de presentatie van de BORA X BO stoomoven twee jaar geleden, voegt BORA nu koel- en vriessystemen, verlichting en een geïntegreerd vacumeerapparaat toe aan het assortiment hoogwaardige inbouwkeukenapparatuur. Het uitgebreide BORA assortiment vereenvoudigt het bewaren en bereiden van voedsel en maakt een gezonde levensstijl mogelijk in keukens die open en optimaal ontworpen zijn. Ter gelegenheid van de eerste BORA Experience Days kunnen partners en geïnteresseerden vanaf medio september in het nieuwe BORA gebouw in Herford de complete merk- en productwereld en 'het BORA principe' beleven.

BORA oprichter en directeur Willi Bruckbauer is van huis uit meubelmaker. Zijn verlangen om functionele keukens te creëren die tegelijkertijd mooi zijn was de drijvende kracht achter de ontwikkeling van de innovatieve kookveldafzuigsystemen, waarmee BORA internationaal succesvol is geworden. Het verlangen om nog meer premium apparatuur voor de keuken aan te bieden leidde tot de uitbreiding van het portfolio met de professionele stoomoven BORA X BO en de bijpassende BORA multilade. Daaraan zijn nu de koel- en vriessystemen BORA Cool en BORA Freeze, het geïntegreerde vacumeerapparaat BORA QVac en verlichting met BORA Horizon en BORA Stars toegevoegd.

Stap voor stap ontstaat er zo een holistisch assortiment dat maximale designvrijheid in de keuken biedt met een consistente uitstraling. Daarnaast ondersteunt het gebruikers ook optimaal bij het aanhouden van een gezonde levensstijl. Met de uitbreiding van het portfolio biedt BORA alle handelspartners een coherent assortiment dat tot in de kleinste details perfect is. Het tijdloze design van alle BORA premium apparaten is minimalistisch en toch aantrekkelijk. Het hele productassortiment is visueel zo ingetogen mogelijk en de apparaten passen perfect in allerlei verschillende omgevingen en inrichtingsstijlen. BORA kiest bij alle producten voor hoogwaardige materialen.

Effectieve geurfiltering en kookdampafzuiging als uniek verkoopargument
Wat alle premium keukeninbouwapparatuur van BORA gemeen heeft, is dat ze kookdampen en -geuren effectief filteren, waardoor je nagenoeg geurvrij kunt genieten in jouw keuken. BORA zuigt geur- en vetdeeltjes af waar ze ontstaan – en daarmee is het bedrijf een pionier op het gebied van luchtfiltratie. Met BORA kun je koken, bakken en bewaren alsof je in de frisse lucht staat. Geen onaangename geuren, geen stoom in het gezichtsveld, geen beperkt zicht: een positieve kookervaring.

BORA live beleven: de nieuwe BORA Flagshipstore
De nieuwe BORA vestiging in Herford en het uitgebreide productassortiment waren voor het eerst live te bezichtigen en te beleven van 16 tot en met 21 september 2023 tijdens de BORA Experience Days in het kader van de vakbeurs Küchenmeile. "Op die manier maken we van de BORA Experience Days onze nieuwe interne beurs in de vestiging in Herford. We organiseren de Experience Days nu jaarlijks als onderdeel van de Küchenmeile. Bezoekers kunnen deze datum nu al in hun agenda zetten als het moment waarop we onze innovaties ook in de toekomst zullen presenteren" aldus BORA CMO Dominik Clever.

Meer info op bora.com

Reacties