Foto: Atag-vaatwasser-1

ATAG Premium Green vaatwasser voor de duurzame chef

Waarom kiezen tussen planeet en prestaties?

Met een ATAG Premium Green vaatwasser hoef je als duurzame chef geen concessies meer te doen als het om de planeet en prestaties gaat. De nieuwe vaatwassers zijn zuinig met energie, water en afwasmiddel maar royaal als het om ruimte, gemak en kwaliteit gaat. De Premium Green lijn bestaat uit negen vaatwassers met een XL inbouwhoogte van 82 en 86 cm en is ontworpen om 20 jaar lang de vaat te doen.

Met een geluidsniveau tot 38 dB(A) zijn de ATAG vaatwassers fluisterstil. Kies je voor het Nachtprogramma, dan zijn de Premium Green vaatwassers zelfs nog 2 decibel stiller. Omdat de vaatwassers zo geruisloos werken, communiceren ze met een lichtsignaal. Zo betekent blauw dat het nog mogelijk is vaat toe te voegen, rood dat de deur niet meer geopend mag worden en groen dat de vaat klaar is.

Power to the chef

Bij het openen van de vaatwasser gaat de praktische en stijlvolle LED-binnenverlichting vanzelf branden. De Premium Green vaatwassers bieden ruimte aan tot wel 17 couverts en met de Flexi Racks™ rekken pas je de indeling gemakkelijk op de lading aan. Zo passen zelfs hoge wijnglazen en grote schalen. Heb je na het koken van een uitgebreid diner een paar erg vuile pannen o fborden, dan worden ze in de instelbare power zones gegarandeerd schoon dankzij de extra waskracht met een harde waterstraal en een wijdere sprayfunctie.

Bespaar wasmiddel, water en energie

In de Green Mode wordt de temperatuur verlaagd en wordt elke fase van de cyclus verlengd om water te besparen en toch het beste reinigingsresultaat te bereiken. Met de auto dose functie kiest de vaatwasser precies de juiste dosering wasmiddel om verspilling te voorkomen. De ATAG 3-in-1 vaatwasgel hoeft slechts eens per maand bijgevuld te worden.

Turbo CombiDry™

Deze nieuwe functie zal veel chefs blij maken: met de Turbo CombiDry™ is de vaat in recordtijd helemaal droog. De deur opent vroeger of later, afhankelijk van de temperatuur in de keuken. Dit bespaart energie en voorkomt condensvorming. Wijnglazen, glazen schalen en plastic: ze zijn allemaal perfect droog en weer klaar voor gebruik.

Smart

De ATAG Premium Green vaatwassers kunnen vanaf een smartphone of tablet op afstand bediend en gemonitored worden met de Connect Life-app. Het is mogelijk een programma te kiezen, instellingen te wijzigen en waar je ook bent te checken of de vaatwasser al klaar is.

De ATAG Premium Green lijn vaatwassers is beschikbaar vanaf januari 2023.

Reacties