Werkbladafzuiging van Franke

Mythos werkbladafzuiging van Franke.

Franke breidt haar assortiment van afzuigkappen uit met het krachtige Mythos werkblad afzuigsysteem. De kookdampen worden rechtstreeks uit de pan het systeem ingezogen. Zo heb je frisse lucht zonder omwegen. De inductiekookplaat en werkbladafzuiging zijn volledig op elkaar afgestemd in functionaliteit en design.

Met de ontwikkeling en productie van het Mythos werkblad afzuigsysteem komt Franke met een innovatieve aanvulling op het afzuigkappen assortiment. De moderne, naadloos in de kookplaat weggewerkte afzuiging is krachtig, maar fluisterstil. Deze afzuiging en heeft een energie-efficiëntieklasse A+.

Afzuiging en kookplaat in harmonie

De nieuwe Franke Mythos werkbladafzuiging gaat harmonieus samen met de Mythos kookplaten en zijn zowel visueel als functioneel volledig op elkaar afgestemd. Het zwarte keramische glazen oppervlak, het design en het smalle roestvrijstalen frame maken de kook- en afzuigunit tot een stijlvol geheel. De Mythos afzuigunit is voorzien van 3 vermogensstanden en een intensieve stand met een maximaal vermogen van max. 595 m3/h. De unit doet zijn werk fluisterstil (maximaal 67dB). De energiezuinige motor is goed voor een Energie-efficiëntieklasse A.

Intuïtieve bediening

De intuïtieve bediening van de afzuiging werkt via een touch screen met witte LED’s, die overeenkomen met de slide bediening van de Mythos kookplaten. Wanneer de afzuigunit niet gebruikt wordt, maakt het rooster plaats voor een glasplaat voor een strak minimalistisch geheel.

Reinigen filter

De 220 x 180 mm grote werkblad afzuigunit is vlak ingebouwd tussen de Franke Mythos inductiekookplaten – geen randen die storend zijn tijdens het koken. De automatische naloopfunctie verwijdert ook de laatste kookdampen en een waarschuwingslampje geeft aan wanneer de filters moeten worden vervangen of gereinigd. De filter kan gemakkelijk worden gereinigd in de vaatwasser. De Mythos afzuiging is ook met een actief koolfilter beschikbaar, ideaal voor recirculatie.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website