Way of 'Life' Domaplasma

aXiair afzuigkappen met luchtafvoer of zonder afvoer met plasmafilters, Domaplasma®-luchtzuiveringstechnologie met zeer hoge efficiency!

Way of 'Life' Domaplasma

Een aXiair wasemschouw met Domaplasma® Luchtzuiveringskatalysator heeft, ondanks het zeer grote afzuigvermogen, geen afvoerkanaal nodig! De Domaplasma® luchtzuiveringtechnologie is een serieus alternatief voor de afzuigkap met luchtafvoer naar buiten, de traditionele recirculatieafzuigkap en de motorloze afzuigkap zoals die is aangesloten op een mechanisch (balans-) ventilatiesysteem of een WTW-installatie. aXiair BV biedt daarmee voor dit soort toepassingen dé oplossing: efficiënte, krachtige en vrijwel onderhoudsvrije afzuigkappen, voorzien van de innovatieve Domaplasma® luchtzuiveringskatalysator met een netto capaciteit tot wel 600 à 900 m3/h. De luchtzuivering en geurvernietiging met Domaplasma® wordt reeds jaren met groot succes toegepast in de Horeca, de professionele grootkeukentechniek en industrietakken zoals de voedselindustrie.

Model aXiair Alaro 90cm Eilandschouw; voorzien van speciale toonzaalschacht zodat de Domaplasma® katalysator zichtbaar gemaakt is. Standaard is het venster aan de voorzijde uiteraard niet aanwezig.

Een montage van zowel de wand- als de eilanduitvoering is probleemloos mogelijk, waar die ook maar gewenst is (uiteraard van groot voordeel bij de planning van eilandschouwen); bijv. in woningen met centrale- of balansventilatie, luxe appartementen, penthouses, stadsvilla's, grachtenpanden, monumentale woningen. Uiterst economische oplossingen zijn mogelijk in historische en oudere panden en alle woningen waar geen of te kleine afvoerkanalen aanwezig, of uitsluitend met veel kosten en moeite te realiseren zijn (indien het maken van een afvoer door de Gemeente of de bewonersvereniging al is toegestaan).

Kookluchtjes in huis vindt niemand prettig en iedereen wil graag dat de lucht in huis schoon is. Daarom heeft aXiair de Domaplasma luchtzuivering ontwikkeld met een capaciteit tot meer dan 900 m3/uur. aXiair heeft inmiddels tien jaar product- en marktervaring met de Domaplasma zuiveringstechnologie, ook voor zware huishoudelijke toepassingen. Deze expertise heeft het bedrijf optimaal ingezet bij de ontwikkeling van haar nieuwe serie DomaplasmaNG plasmafilters voor afzuigkappen.

De meer traditionele (kool)filtersystemen verliezen vaak al na een paar maanden hun werkzaamheid en moeten dan vervangen of gereinigd worden. Bij de DomaplasmaNG plasmafilter is dit niet het geval. Bij dit systeem worden niet alleen de kook- en bakgeuren, maar ook de meeste in de lucht rondzwevende micro-organismen – mede door het in de plasmafilter opgewekte atmosferisch koud plasma - vrijwel volledig en zeer effectief vernietigd. Ook na jarenlang gebruik werkt de DomaplasmaNG plasmafilter zeer efficiënt en zorgt het filter naast optimale luchtreiniging ook voor een forse energiebesparing. Bovendien is er nauwelijks onderhoud of vervanging nodig, afgezien van het zoals gebruikelijk regelmatig reinigen van de vetfilters.

Bijkomend voordeel van het nieuwe type DomaplasmaNG plasmafilter is dat deze onafhankelijk is van de bediening van de meeste modellen en merken afzuigkappen. Daardoor is het mogelijk de DomaplasmaNG plasmafilter toe te passen op vele modellen zowel nieuwe als bestaande afzuigkappen. Het unieke systeem, waarbij kosten bespaard worden omdat er geen ingewikkelde luchtafvoersystemen of externe motoren nodig zijn, is toepasbaar in elk type woning en verkrijgbaar in een groot aantal modellen en uitvoeringen, in standaardmaten maar desgewenst ook als maatwerk.
 


 

 

Aanvullende informatie is verkrijgbaar via www.axiair.nl of stuur een email naar info@axiair.nl

 

Bekijk- en volg ons via Facebook en Pinterest