PlasmaMade maakt van afzuigkap een luchtreiniger

Een gezond binnenklimaat zorgt voor rust

Plasmamade

Een elektronisch luchtfilter, dat eenvoudig kan worden geplaatst op de uitblaasmond van de afzuigkapmotor; en dat tevens zorgt voor een gezond binnenklimaat, vrij van geuren, pollen, bacteriën en andere luchtverontreinigingen. Met deze innovatie zorgde PlasmaMade in de afgelopen jaren voor een grote doorbraak op gebied van afzuiginstallaties. De PlasmaMade E-Filters zijn bijna overal in Nederland in keukenzaken te vinden, bekijk snel of er één winkel bij u in de buurt zit met een PlasmaMade E-Filter.

Recirculatie

Het concept van PlasmaMade werkt met recirculatie op basis van plasmatechnologie. Een recirculatie afzuigkap zuigt de lucht op, filtert het, en blaast het terug de keuken in. In die afzuigkap zitten normaal koolstoffilters. Wanneer de afzuigkap de kooklucht opzuigt, absorbeert het koolstoffilter het vuil en de geurtjes uit de lucht. De lucht is schoon en de afzuigkap blaast deze terug de ruimte in. Een PlasmaMade filter gaat echter een stap verder. Het reinigt de lucht niet alleen van geur, maar ook van pollen, bacteriën, fijnstof etc, zodat de afzuigkap eigenlijk een luchtreiniger wordt. De luchtkwaliteit is immers erg belangrijk voor de gezondheid; en dat item is momenteel voor de consument belangrijker dan ooit.

Eenvoudige montage

Het PlasmaMade luchtfilter wordt eenvoudig geplaatst op de uitblaasmond van de afzuigkapmotor. Dit is mogelijk op iedere afzuiginstallatie. De elektronica van het filter wordt vervolgens ingeschakeld door de luchtstroom van de afzuigkap, schouw, of wasemschouw. De aangezogen verontreinigde luchtstroom wordt door middel van een natuurlijke reactie omgezet in schone lucht en CO2. De gefilterde (gerecirculeerde) schone lucht wordt terug geblazen in de ruimte. PlasmaMade biedt twee modellen: rond en plat, dus voor iedere situatie een oplossing. Verkrijgbaar in de types GUC1212, GUC1214 en GUC1314.

 

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens de website: www.plasmamade.nl