Plafond afzuigunit

Eindeloze mogelijkheden met de plafondunits van Wave

Een plafond afzuigkap is een afzuigkap, die in het plafond wordt ingebouwd. Een plafond unit van Wave is stijlvol als zij zich voegt naar haar ombouw. Het aangepaste paneel is erg minimalistisch en met het weg­ laten van de leds en een mat witte kleur wordt dit effect versterkt. Bij model 8230 is zelfs na het stucen de rand on­zichtbaar.

Door de uitstekende lens van het ledlampje ontstaat een aangename verlichting. Ze kan geschakeld worden met extra spots, zodat de verlichting in een lijn doorgetrokken wordt. Model 8440 laat zien hoezeer een plafond unit en een ver­lichtingselement samen op gaan. Deze unit ís een verlichtings­element.

Alle units kunnen gecombineerd worden met diverse interne­ en externe motoren. Hierdoor is er voor iedere inbouwhoogte een passende oplossing. Model 8231 is zelfs met een interne motor niet hoger dan 165 mm.

Door een aangepast paneel en de verbeterde installatie mogelijkheden wordt de maximale capaciteit uit de motor gehaald met een laag energie­ en geluidsniveau. Iedere unit is aan te sluiten op strakke kanalen, wat de weerstand ver­ laagt.

Op iedere motor kan een plasma – of koolstoffilter geplaatst worden voor recirculatie. Model 8673 heeft hiervoor een speciaal luik, waar­mee het filter eenvoudig verwisseld kan worden.

Custom Made

De plafondunits kunnen ook recirculeren. Wel zo prettig, omdat het systeem de energie in huis houdt en voorkomt dat er afvoerkanalen moeten worden aangelegd. Voor deze optie zijn passende koolstoffilters of een plasmafilter beschikbaar Wave laat zijn plafondunits volledig opgaan in het interieur en design van de keuken. Maar er is meer mogelijk. Met de online configurator ‘Wave Custom Made’ varieert eenieder naar eigen smaak met kleur, materiaal, maatvoering, verlichting en inbouwdiepte. Maatwerk tot op de millimeter, persoonlijker wordt een afzuigkap niet meer.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website.