Novy Fusion Pro afzuigkap

Het laatste wat je wil, is een volledige kastruimte verliezen aan een afzuigkap. Gelukkig heeft Novy hier een mooie oplossing voor.

Het is een algemene trend dat mensen steeds kleiner gaan wonen. Logischerwijze wordt de oppervlakte van de keuken hierdoor ook ingeperkt. Om de kleinere oppervlakte te compenseren wordt gebruikgemaakt van handige bovenkastjes. Novy biedt een uitgebreid gamma fluisterstille afzuigkappen, zodat er voor elke keukensituatie een passende oplossing is en dus ook voor de meer compacte keuken. Het is van groot belang dat alle beschikbare kastruimte optimaal benut kan worden. Fusion Pro van Novy speelt hier perfect op in en zorgt, dankzij zijn compacte design en stijlvolle afwerking, voor maximale ruimte in je ondiepe kasten.

Compact en elegant design

Fusion Pro is zo ontworpen dat je tijdens het koken de kantelbare klep naar voor kan draaien, zodat de kookdampen direct, gericht afgevoerd kunnen worden naar buiten. Heb je een ventilatiesysteem? Dan kan Fusion Pro ook optioneel uitgerust worden met recirculatie. Bij deze energiezuinige oplossing worden de kookdampen binnenshuis gezuiverd door een monoblockfilter met natuurlijke coating.

De inbouwkap is daarnaast volledig afgewerkt in gefumeerd glas en past hierdoor ook naadloos in de donkere keukentrend. De touch bediening achter glas is niet enkel strak, maar draagt ook bij tot een gemak in bediening en in onderhoud. 

Volledig onzichtbaar in gesloten positie

Na gebruik verdwijnt Fusion Pro naadloos in de kast. Dit zorgt ervoor dat de strakke lijn van de bovenkasten behouden blijft.

Meer weten?

Fusion Pro is verkrijgbaar in 60, 90 en 120 cm. Benieuwd naar alle voordelen en specificaties van onze Fusion Pro modellen? Ontdek deze op de Novy website of breng een bezoek aan één van de verkooppunten