Partner

aXiair B.V.

aXiair, dé specialist in afzuigkappen en luchttechnisch advies. Een zeer uitgebreid assortiment afzuigkappen en een kwaliteit van het hoogste niveau vindt u op onze zeer informatieve website www.axiair.nl  aXiair BV is een vooraanstaand producent en distributeur van design en maatwerk wasemkappen in de Benelux. De door aXiair op basis van vele jaren ervaring in haar programma geselecteerde afzuigkap, dampkap of wasemkap is altijd naar de nieuwste inzichten ontworpen en wordt met gebruikmaking van moderne technologie, hoge kwaliteit materialen, gedegen afwerking en vele exclusieve componenten veelal uitsluitend door aXiair of door gekwalificeerde fabrieken op het vakgebied van de keukenventilatie geproduceerd.

MEER TONEN

Elica Mini OM

De Mini OM uit de Elica Collection kenmerkt zich als kopvrijmodel door een combinatie van hoogstaand design met randafzuiging en functionaliteit, het is een stille en krachtige afzuigkap. De Mini OM  is in diverse uitvoeringen leverbaar waaronder, Zwart- ,Glas- en Speigel Glas,voor ieder wat wils. Dit model wordt exclusief door aXiair geïmporteerd en geleverd onder het Elica label. Let op, nu in de aanbieding in onze webwinkel!

Productinformatie

Randafzuiging, bewegingsvrijheid en design zijn de kenmerken van de afzuigkap Mini OM. Standaard is gekozen voor een zwarte uitvoering die perfect te combineren valt met huidige generatie kookplaten.

 

Deze bijzondere wasemschouw kan worden toegepast in een situatie voor luchtafvoer naar buiten. Indien er geen afvoer naar buiten mogelijk is, kan de schouw ook worden toegepast als recirculatieschouw.
De kookdampen worden dan gereinigd met behulp van actief koolstof.

Speciaal voor bredere kookplaten adviseren wij om 2 apparaten naast elkaar toe te passen.

 

Aanvullende informatie is verkrijgbaar via www.axiair.nl of stuur een email naar info@axiair.nl.

Blijf op de hoogte via Facebook www.facebook.com/axiair en www.pinterest.com/axiair/

Download hier de catalogus van Elica 2016Bezoek ook onze webwinkel:

 

AZA webwinkel.jpg

    

 

Meer lezen over
'Elica Mini OM'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.