Profielfoto van Falmec
Falmec
Vennestraat 24, 2161LE Lisse
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Op afspraak -

Falmec Nederland plant bomen voor schone lucht

Als fabrikant van afzuigkappen is het zuiveren van lucht en het verbeteren van de luchtkwaliteit in huis een belangrijk doel.

‘Hiervoor heeft Falmec onder andere de E.ion serie ontwikkeld, een serie afzuigkappen voorzien van bipolaire ionisatie. Het revolutionaire systeem zuivert de lucht met behulp van een koolstof zeoliet filter en een ionisatielamp, deze zorgt dat alle positieve en negatieve luchtionen in balans worden gebracht. Een complete luchtzuiveraar dus,’ vertelt Erwin A. van Steenwijk, Commercieel Directeur van
Falmec Nederland. ’Door dit streven zijn wij in contact gekomen met Viridi Air en hebben wij een aantal luchtzuiverende bomen laten planten in de Viridi Air buitenfilterprojecten.’

Luchtzuiverende bomen

Falmec Nederland streeft niet alleen naar een gezond binnenklimaat, maar draagt ook graag een steentje bij aan schone lucht buiten. Door het planten van luchtzuiverende bomen met een groene, duurzame filtertechniek in een speciale filterstrook, worden grote hoeveelheden fijnstof uit de buitenlucht gefilterd. Zo willen we het klimaat en de gezondheid van mens en dier een positieve boost te geven. De tien bomen van Falmec zijn op 28 januari 2022 zijn in het buitenfilterproject “Heijningen/A4” geplant!

Sintesi Black

Falmec’s model Sintesi Black is een inductie kookplaat met afzuiging die past bij de eigentijdse keukentrends. Vlak of opbouwbare inductie kookplaat met achterafzuiging en leverbaar in zowel rvs als in een matzwarte uitvoering. De vier naast elkaar gelegen kookzones hebben negen kookstanden. De nieuwste inductie technologie zorgt ervoor dat gerechten bereiden eenvoudig en plezierig is. Het ontwerp van Sintesi is compact en discreet, mede door de afzuiging aan de achterzijde. Technisch gezien past de Sintesi in een werkblad van 60 cm, waar een ingekorte lade onder past. Zo gaat er geen opbergruimte verloren.