Profielfoto van Falmec
Falmec
Vennestraat 24, 2161LE Lisse
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Op afspraak -

Falmec Nederland opent met trots eigen showroom

Vorig jaar mei kondigden we het al aan en nu is het een feit!

De nieuwe showroom van Falmec Nederland is open voor keukenretailers, interieurarchitecten en consumenten, hier kunnen wij u ontvangen voor uitgebreide uitleg om de juiste keuze te maken, maar ook trainingen aan verkoop en technisch personeel. In ons kantoor te Lisse kunnen we nu mensen ontvangen en zelf trainingen geven. We presenteren niet alleen een brede selectie afzuigkappen, de getoonde modellen zijn ook werkend te zien. We hebben keuzes uit ons programma gemaakt, van de meest stille afzuigkap tot ons topstuk, de Spazio 180 cm boven het kookeiland.

Spazio

Falmec’s model Spazio, leverbaar als recirculatie kap, is bedoeld voor boven een keukeneiland. Deze afzuigkap is multifunctioneel en voorzien van een draagconstructie met planken van matglas voor servies en ander kookgerei. Door het schitterende design en de grote functionaliteit heeft Spazio de “Compasso d'Oro' Design Award” in de wacht gesleept.

De afzuigkap is uitgerust met USB-uitgangen en stopcontacten waarmee je elektronische apparaten zoals tablets en smartphones kunt opladen, die je tegelijkertijd praktisch op de speciale tablethouder aan de kap kunt neerzetten. Het LED-verlichtingssysteem verlicht het onderliggende werkblad over de hele breedte, zodat er een goed verlichte werkruimte ontstaat om heerlijk te kokkerellen.

Deze afzuiginstallatie heeft het gepatenteerde Circle.Tech-systeem waarbij de filters de uitgaande lucht gelijkmatig verspreiden. De Koolstof Zeoliet filtertechnologie neemt de kookgeuren en vocht vast. Naast het iconische model Spazio 180 cm heeft Falmec ook een kleinere uitvoering van 130 cm. Ook kleinere keukens kunnen nu rekenen op de luchtzuivering van deze design afzuigkap.