Downdraft KDD90VX Smeg

De nieuwe downdraft afzuigkap KDD90VX van Smeg biedt de perfecte oplossing voor keukeneilanden en aanrechten dieper dan 60 cm.

Smeg Downdraft afzuigkap KDD90VX

De downdraft, geïnstalleerd in het keukenblad, wordt alleen zichtbaar als deze wordt ingeschakeld. Hierdoor wordt het kookoppervlak optimaal gebruikt en heeft de keuken een strakke en minimalistische uitstraling wanneer de downdraft in het keukenblad zit. Door de korte afstand tot de kookplaat en de randafzuiging wordt een optimale afzuigcapaciteit gegarandeerd.

Handige features

De KDD90VX downdraft is tevens voorzien van diverse handige features, zoals een Intensief functie die gedurende 10 minuten op vol vermogen de lucht opzuigt. De slimme Luchtzuiveringsfunctie zorgt ervoor dat de downdraft gedurende 24 uur de lucht, op de laagste stand en het laagste geluidsniveau, in de ruimte zuivert, door de lucht in de ruimte op te zuigen en te vervangen voor frisse lucht van buitenaf. Een ideale functie voor rokerige ruimtes, zoals bijvoorbeeld na een etentje of feestje. Daarnaast beschikt de KDD90VX over een automatische uitschakeloptie en geeft hij het aan zodra de filters vervangen/gereinigd moeten worden.

Sfeervolle afzuiging

De KDD90VX heeft door het gebruik van zwart glas en rvs en de Touch Control bediening een luxe en moderne uitstraling. De LED verlichting van de downdraft is voorzien van een dimmerfunctie, waardoor deze tevens gebruikt kan worden als sfeerverlichting voor de keuken. Als accessoire is er zelfs een afstandsbediening beschikbaar, waardoor de afzuigkap op afstand kan worden bediend.

Optimale prestaties

De KDD90VX van Smeg heeft een maximale afzuigcapaciteit van maar liefst 750 m³/u, waardoor in combinatie met de randafzuiging, geen kookdampen en/of –luchten nog zullen weten te ontsnappen. De downdraft van Smeg heeft niet alleen een zeer hoge capaciteit, maar tevens een uiterst laag geluidsniveau van 46 tot 70 dB(A).

KDD90VX afzuigkap

- 1 motor, 5 snelheden
- Touch Control bediening
- 'Intensief' functie (10 min.)
- Luchtzuiveringsfunctie (24 uur)
- Optie automatische uitschakeling
- Automatische indicatie reinigen/ vervangen filters
- Capaciteit UNI-EN-61591: 220 m³/u (stand 1), 710 m³/u (Intensief)
- Capaciteit P0: 750 m³/u
- Ledverlichting (6 W) met dimmerfunctie
- Aluminium vetfilters
- Geluidsniveau UNI-EN-60704-2-13: 46 dB(A) (stand 1), 70 dB(A) (Intensief)
- Afvoer: Ø 150 mm, met terugslagklep
- Aansluitwaarde: 275 W

Profielfoto van SMEG
SMEG
Veemkade 384, 1019 HE Amsterdam
Meer van SMEG Bekijk alle