array(3) { ["path"]=> string(23) "www.axiair.nl/producten" ["query"]=> string(48) "limitstart=0&order=i.ordering&dir=asc&pid=1&cm=0" ["fragment"]=> string(3) "tlb" }
Partner

aXiair B.V.

aXiair, dé specialist in afzuigkappen en luchttechnisch advies. Een zeer uitgebreid assortiment afzuigkappen en een kwaliteit van het hoogste niveau vindt u op onze zeer informatieve website www.axiair.nl  aXiair BV is een vooraanstaand producent en distributeur van design en maatwerk wasemkappen in de Benelux. De door aXiair op basis van vele jaren ervaring in haar programma geselecteerde afzuigkap, dampkap of wasemkap is altijd naar de nieuwste inzichten ontworpen en wordt met gebruikmaking van moderne technologie, hoge kwaliteit materialen, gedegen afwerking en vele exclusieve componenten veelal uitsluitend door aXiair of door gekwalificeerde fabrieken op het vakgebied van de keukenventilatie geproduceerd.

MEER TONEN

Alaro-Axiro Domaplasma

aXiair afzuigkappen met luchtafvoer of zonder afvoer met plasmafilters, Domaplasma®-luchtzuiveringstechnologie met zeer hoge efficiency!

Productinformatie

Weg met keukengeurtjes, pollen en virussen dankzij aXiair, die een baanbrekende wijze van luchtzuivering en recirculatie, namelijk Domaplasma® luchtzuiveringstechnologie, heeft ontwikkeld.

De Domaplasma® luchtzuiveringstechnologie, toegepast in de aXiair-wasemschouwen, rekent feilloos af met kookdampen, etensgeuren, pollen en virussen, die in de woonruimte voorkomen. Deze nieuwe plasmafilter biedt de hieronder genoemde voordelen:

  • energiezuinig

  • geluidsarm

  • onderhoudsarm

  • goed voor de gezondheid

  • geen buitenafvoer nodig

  • geen vervangingskosten van koolstoffilters

De Domaplasma® luchtzuiveringstechnologie, die in de afzuigkap ingebouwd wordt, werkt in fasen. aXiair-Domaplasma-Processchema-2013.jpg

Fase 1:
In de vetfilters worden de kookdampen en de afgezogen lucht ontdaan van vaste delen, vetten en overige verontreinigingen;

Fase 2:
In het hoogspanningsveld in de Domaplasma® katalysator ontstaat een reactie- en oxidatieproces waardoor de geuren uiteen vallen en verontreiniging worden vernietigd;

Fase 3:
In de Domaplasma® katalysator worden eventuele de geurrestanten vervolgens opgevangen en daar tot verdere oxidatie en definitieve zuivering gedwongen;

Fase 4:
Het Domaplasma® proces zorgt ervoor dat uiteindelijk als eindproduct “ademlucht” overblijft.

Er zijn thans een aantal modellen aXiair afzuigkappen in productie die geschikt zijn voor de Domaplasma® luchtzuiveringstechnologie; de Axiro en Alaro, Aledo. 

Deze zijn leverbaar in wand-, eiland-, inbouw, onderbouw-, vrijhangende uitvoering en in breedte variërend van 90,100, 120, 150 en 180 cm en maatwerk.

De aXiair Domaplasma® afzuigkappen worden standaard geleverd in roestvaststaal AISI304 fijn geborsteld korrel 320, maar kunnen desgewenst ook gemoffeld worden in alle denkbare RAL-kleuren, waaronder uiteraard ook de metallic uitvoeringen.

 

DomaplasmaNG is hiermee de eerste en enige in afzuigkappen toe te passen geurverwijderende plasmatechnologie met officieel bewezen ZERO-emission! 

Zie ook: http://www.axiair.nl/domaplasma 

Bekijk- en volg ons via Facebook www.facebook.com/axiair en www.pinterest.com/axiair/

Meer lezen over
'Alaro-Axiro Domaplasma'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.