Alaro-Axiro Domaplasma

aXiair afzuigkappen met luchtafvoer of zonder afvoer met plasmafilters, Domaplasma®-luchtzuiveringstechnologie met zeer hoge efficiency!

Productinformatie

Weg met keukengeurtjes, pollen en virussen dankzij aXiair, die een baanbrekende wijze van luchtzuivering en recirculatie, namelijk Domaplasma® luchtzuiveringstechnologie, heeft ontwikkeld.

De Domaplasma® luchtzuiveringstechnologie, toegepast in de aXiair-wasemschouwen, rekent feilloos af met kookdampen, etensgeuren, pollen en virussen, die in de woonruimte voorkomen. Deze nieuwe plasmafilter biedt de hieronder genoemde voordelen:

  • energiezuinig

  • geluidsarm

  • onderhoudsarm

  • goed voor de gezondheid

  • geen buitenafvoer nodig

  • geen vervangingskosten van koolstoffilters

De Domaplasma® luchtzuiveringstechnologie, die in de afzuigkap ingebouwd wordt, werkt in fasen. aXiair-Domaplasma-Processchema-2013.jpg

Fase 1:
In de vetfilters worden de kookdampen en de afgezogen lucht ontdaan van vaste delen, vetten en overige verontreinigingen;

Fase 2:
In het hoogspanningsveld in de Domaplasma® katalysator ontstaat een reactie- en oxidatieproces waardoor de geuren uiteen vallen en verontreiniging worden vernietigd;

Fase 3:
In de Domaplasma® katalysator worden eventuele de geurrestanten vervolgens opgevangen en daar tot verdere oxidatie en definitieve zuivering gedwongen;

Fase 4:
Het Domaplasma® proces zorgt ervoor dat uiteindelijk als eindproduct “ademlucht” overblijft.

Er zijn thans een aantal modellen aXiair afzuigkappen in productie die geschikt zijn voor de Domaplasma® luchtzuiveringstechnologie; de Axiro en Alaro, Aledo. 

Deze zijn leverbaar in wand-, eiland-, inbouw, onderbouw-, vrijhangende uitvoering en in breedte variërend van 90,100, 120, 150 en 180 cm en maatwerk.

De aXiair Domaplasma® afzuigkappen worden standaard geleverd in roestvaststaal AISI304 fijn geborsteld korrel 320, maar kunnen desgewenst ook gemoffeld worden in alle denkbare RAL-kleuren, waaronder uiteraard ook de metallic uitvoeringen.

 

DomaplasmaNG is hiermee de eerste en enige in afzuigkappen toe te passen geurverwijderende plasmatechnologie met officieel bewezen ZERO-emission! 

Zie ook: http://www.axiair.nl/domaplasma 

Bekijk- en volg ons via Facebook www.facebook.com/axiair en www.pinterest.com/axiair/