Foto: SieMatic_floating-spaces

Wandpaneelsysteem Floating Spaces

Keuken of woonruimte? Waarom of?

Het wandpaneelsysteem Floating Spaces van SieMatic biedt veel elegante varianten aan vloeiende overgangen tussen ruimtes en hun functies. De tot op de millimeter precies op maat te bestellen panelen en planken zijn verkrijgbaar in de meeste uitvoeringen van oppervlakken in het veelzijdige SieMatic-programma. De panelen kunnen individueel worden samengesteld, gestructureerd en op de interieurarchitectuur afgestemd.

Vloeiende overgangen maken

Het materiaal van het wandpaneelsysteem van Floating Spaces kan ook gebruikt worden voor de deuren van de keukenkasten. Zo ontstaat er een elegante visuele eenheid. Van de zit- en eethoek tot aan het compleet uitgeruste kookgedeelte van uw woonkeuken.

Nog wand of al kast?

De wandplanken zijn er in twee sterktes en in elke lengte tot 260 cm. Ze kunnen ton-sur-ton of contrasterend met het oppervlak van de paneelwand worden gebruikt. Bijvoorbeeld gefineerde wandpanelen en deuren van een hoge kast in ‘oak graphite’ en onderkasten in glanzende SQ-lak in lotuswit. De gefineerde planken voegen zich harmonieus naar het beeld, en tegelijkertijd zorgt de witte tint voor een spannend contrast.

Open voor iets nieuws

Design kan boekdelen spreken. De vormgeving van de dingen waarmee we ons omgeven, getuigt van onze wensen, dromen en gevoelens. Dit geldt niet alleen voor tafels, stoelen en lampen, maar ook voor de gebruiksvoorwerpen in de woonkeuken die je met liefde hebt gekozen. Vervang de gebruikelijke gesloten bovenkasten door het zeer flexibele wandpaneelsysteem Floating Spaces. De variabele planken met een bijna zwevend karakter bieden zoveel ruimte als je wilt voor alle mooie en nuttige accessoires. Zelfs een wasemkap kan worden geïntegreerd.

Meer informatie: Siematic

Reacties