Lange glazen achterwand

Keukenglas is specialist in glazen keuken achterwanden tot een lengte van 3.90 uit 1 stuk! Verkrijgbaar in alle kleuren, met of zonder afbeelding en/of LED

Keukenachterwand uit 1 stuk of niet?

Keukenglas levert en plaatst lange glazen keukenachterwanden tot een lengte van 3.90 m uit 1 stuk. Afhankelijk van je wensen, de uitsparingen (bij voor keukenkastjes), de vorm en de lengte van je keuken kunnen wij de glaswand uit 1 geheel maken. Wij kiezen altijd voor de mooiste optie en zullen de mogelijkheden bespreken.

Specificaties Keukenglas

Een glazen keukenachterwand geeft net even dat unieke detail wat uw keuken exclusief maakt. Het geharde kristalglas geeft een ruimtelijk effect en is bestand tegen hoge temperaturen. Keukenglas is gemakkelijk te reinigen en daarmee zeer onderhoudsvriendelijk.


Overige belangrijke kenmerken van Keukenglas:

- Extreme lengtes tot 3.90 meter uit 1 stuk te maken.
- Thermisch gehard kristalglas voor betere kleurechtheid.
- Alle NCS en RAL kleuren leverbaar (ook metallic en satijn).
- Glasranden worden mee gespoten voor betere afwerking en aansluiting.
- Afbeeldingen, exclusieve motieven en LEDverlichting voor een unieke achterwand.
- Zeer uitgebreid assortiment kitvoegen met passende kleuren.

Wat kost een glazen achterwand?

Een glazen achterwand in de keuken is zeer persoonlijk en iedere keuken is anders. Daarom zijn ook de kosten voor iedere glaswand anders. De prijs van keukenglas is afhankelijk van een aantal factoren. Deze factoren zijn onder andere:

- Aantal vierkante meters

- Aantal uitsparingen voor o.a. stopcontacten

- De kleur

- Woonplaats

- Overige bewerkingen van het glas

Wij leveren een A tot Z service, wat betekent dat de offerte die u ontvangt een totaalprijs is voor inmeten, kleurbepaling en de plaatsing van het glas.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Voordat u een besluit neemt of u een keuken achterwand van glas wilt, zult u eerst willen weten welke kosten dit met zich meebrengt. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte voor uw glazen keukenachterwand aanvragen, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.

U kunt een offerte aanvragen via http://www.keukenglas.nl/prijs waarna u binnen 3 werkdagen per e-mail de offerte ontvangt.

Social media

Wij zijn ook actief op diverse social media. Kijk voor meer informatie en inspiratie op Facebook, Instagram en Pinterest.