Kwaliteit in glas

Het aantal aanbieders in glas is enorm toegenomen. Logisch het is een mooi en duurzaam natuurproduct. Graag leggen we uit hoe de prijs tot stand komt.

Wat maakt de prijsverschillen in het aanbod van wandbeglazing?

Naast de individuele factoren (zoals afmetingen) is de prijs bij ons gemaakt op de kwaliteit en service die wij leveren. Wanneer je kiest voor glas, heb je hier ontzettend lang plezier van. De gemiddelde keuken gaat namelijk gemiddeld 15 jaar mee. Met andere woorden, een glaswand heeft een erg lange levensduur. Precies de reden waarom je het beste product op de markt wil hebben. Naast het beste product wil je natuurlijk ook de beste service. 

Welke kenmerken bepalen de prijs?

 • Uniek duurzaam product; gehard kristalglas
  Wij werken met gehard glas, wat zelfs met hogere temperaturen niet zal breken. De randen van het glas worden geslepen en in dezelfde kleur gespoten. Dit zorgt voor een mooier resultaat.

 

 • Een hoogwaardige afwerking
  Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van glazen wanden. Wij besteden dit niet uit aan een algemeen klusbedrijf.

 

 • Uitstekende klantenservice
  Persoonlijk contact en aandacht is voor ons belangrijk. Dit is te zien in onze wijze van communicatie en transparantie. Wij zijn pas tevreden, wanneer jij het bent. Kijk ook eens naar onze reviews.

 

 • Keuze uit vrijwel alle kleuren
  Laat je niet beperken door standaardkleuren. Onze uitgebreide assortiment in kleuren, zorgt ervoor dat er altijd iets naar smaak beschikbaar is. De hoeveelheid aan kleuren kan ook lastig zijn. De oplossing die wij hiervoor bieden is kleurbepaling op locatie.

 

Doe geen concessies in kwaliteit als je lang plezier wil hebben van een waardevol product.