Is jouw keuken klaar voor het kerstdiner?

Kerst betekent gezellig samen eten met familie en vrienden. Zelf Koken betekent echter ook schoonmaken. Op deze manier kom je er gemakkelijk van af!

Is jouw keuken klaar voor het kerstdiner?

De kerst komt er weer aan en voor veel mensen betekent dit zwoegen in de keuken om de perfecte kerstmaaltijd op tafel te zetten. Een lekker stukje vlees hoort daar natuurlijk bij, net zoals alle vetspetters en de grondige schoonmaak achteraf.

Dit hoeft echter geen probleem te zijn. Met een keukenachterwand van Pimp Your Kitchen is het schoonmaken van de keuken gemakkelijker dan ooit!

De keukenwanden van Pimp Your Kitchen bestaan namelijk uit een dunne, massieve plaat aluminium uit één stuk. Dat betekent geen voegen, groeven, gleuven, deukjes, kuiltjes of gaatjes. Kortom, er is niets waar vuil in vast kan komen te zitten. Het glijdt simpelweg naar beneden. Even met de vaatdoek er langs en klaar ben je.Bij een normale tegelwand zie je na verloop van tijd zwarte voegen ontstaan die je dan weer schoon moet boenen. Er zijn allerlei slimme manieren om die weer schoon te krijgen, met azijn of schoonmaakmiddelen die je moet laten intrekken of weken, etc. Dit duurt allemaal lang en je moet de ramen open houden om de azijnlucht weer uit huis te krijgen (leuk in de winter). Na enkele maanden kun je weer opnieuw beginnen.

Uiteindelijk ben je beter af met een keukenachterwand, geen wonder dat al duizenden huishoudens, hotels en restaurants hier al op zijn overgestapt! Bovendien ziet er fantastisch uit. Ga met gemak en enthousiasme de kerst tegemoet met Pimp Your Kitchen.

Alvast een fijne kerst gewenst.