Fris en strak: een keukenwand voor moderne keukens

Voor elk soort keuken is er wel een achterwand te vinden. In moderne keukens zijn contrasterende kleuren een krachtig middel. Lees meer in het artikel.

Fris en strak: een keukenwand voor moderne keukens

Een moderne keuken ziet er tegenwoordig strak, schoon en fris uit. Dit komt mede doordat vooral de kleuren wit en zwart gebruikt worden. In zulke keukens komt een keukenachterwand met een zogenoemde “Colour Mood” erg goed tot zijn recht.

Een contrasterend kleuraccent

Bij moderne keukens is het vaak mooi om een accent van een bepaalde kleur te gebruiken. Veel mensen doen dit met decoratieve elementen maar dat kan ook prima met een keukenachterwand! Zo kan een rode achterwand in combinatie met een witte keuken een echte kleurknal geven.

Een mooi voorbeeld is de keuken van John en Phil. Zij hadden al een gele muur in hun keuken en wilden dat hun keukenachterwand daar goed bij aansloot. Je ziet direct het bijzondere effect dat dit kan hebben!

Elke denkbare kleur is mogelijk, met én zonder afbeelding. Op de website van Pimp Your Kitchen vind je de Colour Moods collectie waar enkele populaire kleuren eenvoudig te bestellen zijn.

Modern is strak

Doordat de achterwanden strakke, gladde platen zijn zonder voegen of gleuven, krijgt je keuken direct een veel modernere uitstraling. Met mooie, rustige afbeeldingen kunnen mooie accenten worden gelegd of een bepaalde sfeer worden nagebootst. Bekijk bijvoorbeeld de foto hieronder, een paar mooie bamboetakken geeft direct een fijn gevoel mee aan je keuken.

De perfecte achterwand voor jouw keuken

Ook voor jouw keuken is een prachtige achterwand te vinden, daarvoor hoeft je keuken niet eens ‘modern’ te zijn. Ook voor een meer landelijke keuken, Scandinavische keuken of welke stijl dan ook zijn prachtige ontwerpen te vinden.
Kijk zelf eens in de collectie van Pimp Your Kitchen of er ook wat voor jou tussen staat.